Teljes körű lakás tervezés Miskolcon. Az Ön igényeire szabva!

Belsőépítészt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj belsőépítész szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb kertészeket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 103 belsőépítész közül, 700-1400 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Miskolcon bérelj fel a legjobb szakembereket a lakás tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Miskolcon környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

15 belsőépítész most online

Laszló

Laszló

Ingyenes kiszallas.

Laszló

Laszló

erdekel.

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a lakás tervezés Miskolcon?

700 - 1400 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kertészek Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező belsőépítészt!

Komplett napelem rendszert biztosítunk, ügyintézéssel, tervezéstől a kivitelezésig. Díjmentes helyszíni felmérés.

 • Lakás tervezés

  9500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

A Kulcsrakészházat, mint generálkivitelező építőipari céget sok cég versenyeztetése után választottuk ki, jó néhány referenciamunkáját láttuk a döntésünk előtt. Meg kell mondjam, a legjobb választásnak bizonyult a cég, határidőre tartotta a szerződést és a díjtételt. Menet közben sok ötletet adott, így lehetőségünk volt a számunkra legideálisabb megoldást megtalálni. Az általa elvégzett profi hőszigetelésnek köszönhetően alacsony a fűtésszámlánk a relatíve nagy alapterület ellenére is. A cég szakmai professzionalitása és korrekt munkája miatt ajánlom mindenkinek őket, ideális választás az Ön családi fészkének kialakításához. Egy életre szóló boldogságot szereztek nekünk...Zsolt

Új családi házak tervezése, építése és lakberendezése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes ügymenettel. Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron, mindent egy kézben tartva, idegeskedés nélkül. Több éves tapasztalat. Tervezés. Generálkivitelezés. Költségvetés készítés.

 • Lakás tervezés

  3200 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

3 év alatt se épült fel kulcsrakészre a házunk, s a garanciális javításokat se végzi el a Szanaka Kft. Az évek óta fennálló beázást javítani nem szándékoznak. Felelőtlen, tisztességtelen társaság. A cégvezetés hozzáállása szakmailag inkorrekt, emberileg nulla....

3 dimenziós látványtervek készítése megvalósítási tervdokumentációval, 4.900 Ft / nm áron. Otthona, üzlethelyisége, irodája tervezésében kérne segítséget? Kérje egyedi ajánlatomat. Színek, importálása. Akár 24 órán belül. Renderelés. Fotorealisztikus képek.

 • Lakás tervezés

  11900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Čeka se puno za papire

Beltéri és kültéri könnyűszerkezetes vasbeton lépcsők építését cégünk rövid határidővel. Kültéri és beltéri lécső tervezése és kivitelezése gyorsan, költséghatékonyan garanciákkal.

 • Lakás tervezés

  6600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Minden segítséget megkaptam tőlük!

Cégünk prémium minőségű bútorok tervezésével és kivitelezésével foglalkozik 1996 óta. Komplex megoldásokkal, számítógépes 3D látványtervezéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Fotórealisztikus 3D terv. Konyhabútor gyártás. Konyha és fürdőszobabútor.

 • Lakás tervezés

  3100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Megbízható építészirods

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg belsőépítész szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy belsőépítész lakás tervezés közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lakás tervezés: mennyi az ára Miskolcon?

Miskolcon a lakás tervezés átlagára 600 - 1200 Ft/nm. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertészek - mi alapján válasszunk Miskolcon?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok belsőépítészt Miskolcon?

Ebben a pillanatban 58 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LAKÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy belsőépítész?

Egy belsőépítész a következő feladattal kereshető meg: lakás tervezés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy belsőépítész segítségét?

Egy megbízható belsőépítész a lakás tervezés mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: lakás tervezés?

A lakás tervezés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide tartozhat. Egy belsőépítészt bátran megbízhatsz vele.

Olvas