Belsőépítészeti tervezés Miskolc területén!

Belsőépítészt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj belsőépítész szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb tájépítészeket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 105 belsőépítész közül! Korrekt belsőépítészeti tervezés árak — 2600-4800 Ft/fm. érelje fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Miskolcon környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

16 belsőépítész most online

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Andras

Andras

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a belsőépítészeti tervezés Miskolcon?

2600 - 4800 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tájépítészek Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező belsőépítészt!

Gyors helyszíni felmérés, design, praktikum, magas minőségű bútorvasalatok! Kiváló minőségű bútorok az aktuális trendeknek megfelelően, legjobb szerelvény márkákkal!

 • Belsőépítészeti tervezés

  9900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Architects of the cool type :)

Bazsykha
2 éve

Lakásfelújításban gondolkozik? Csak fürdőszoba felújítás lenne? Hívjon minket! Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket...

 • Belsőépítészeti tervezés

  6100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Creativity meeting extreme professionalism. Have never experienced a more dedicated team of architects. Ingenious and trustful. Discover them, meet them, entrust them and enjoy the added value they bring onto the table.

Judit Eke
2 éve

Modern új családi házak, ingatlanok, akár magán akár üzleti célra. Építészmérnöki szolgáltatások, megtervezzük álom házad és segítünk a kivitelezésben. 5+ éves tapasztalat.

 • Belsőépítészeti tervezés

  5600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon segítőkész és hozzáértő csapat! Ajánlom!

Okos otthon és okos iroda tervezés és kivitelezés falbontás és vésés nélkül. Vezeték nélküli eszközök.

 • Belsőépítészeti tervezés

  6400 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon tetszett szeretek ott dolgozni ❤️

Belsőépítészeti tervezés látványtervezéssel egyedi igények szerint.

 • Belsőépítészeti tervezés

  6100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Későn jutott eszembe, hogy nem készítettem el az energetikai tanúsítványt.Sokat segítettek a szakvélemény 1 nap alatti elkészítésével, ezzel hozzájárultak, hogy a adásvétel időpontját nem kellett módosítani. Még egyszer köszönöm!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg belsőépítész szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy belsőépítész belsőépítészeti tervezés közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Belsőépítészeti tervezés: mennyibe kerül Miskolcon?

Miskolcon a belsőépítészeti tervezés átlagos díja 2600 - 4800 Ft/fm. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tájépítészek - hogyan választhatunk Miskolcon?

Miskolcon a belsőépítészeti tervezés szolgáltatáshoz már 79 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok belsőépítészt Miskolcon?

Ebben a pillanatban 61 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy belsőépítész?

Egy belsőépítész ezzel a munkával bízható meg: belsőépítészeti tervezés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi belsőépítész?

A jó belsőépítész pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: belsőépítészeti tervezés?

A belsőépítészeti tervezés és összes részfeladata ide sorolható. Egy belsőépítészt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas