Minőségi külső homlokzat tervezés Miskolcon. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb építészmérnököket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 93 építészmérnök közül! Korrekt külső homlokzat tervezés árak — 3400-6500 Ft/fm. érelje fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Miskolcon környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

14 építészmérnök most online

Laszló

Laszló

Ingyenes kiszallas.

Balazs

Balazs

erdekel.

Andras

Andras

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a külső homlokzat tervezés Miskolcon?

3400 - 6500 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Tervezés és kivitelezés. Szakképzett mesteremberekkel tűz- és vízálló gipszkarton panelek telepítését is vállaljuk. Gipszkarton falak, előfalak, válaszfalak, álmennyezet vagy akár egyedi igények készítése. Festés. Csatornázás. Víz- Fűtésszerelés. Kőműves Munkák. Generálkivitelezés.

 • Külső homlokzat tervezés

  4100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Nagy tapasztalat, kreativitás jellemzi a Babos-2Bt. Épitész tervezőit. Ajánlani tudom őket.

Új családi házak tervezése, építése és lakberendezése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes ügymenettel. Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron, mindent egy kézben tartva, idegeskedés nélkül. Tervezés. Több éves tapasztalat. Generálkivitelezés....

 • Külső homlokzat tervezés

  8700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Frankok

Otthona megtervezésén kívül lakásfelújítást és bővítést is vállalunk. Keressen bizalommal! Profi csapattal és nemzetközi tapasztalatokkal a hátunk mögött végezzük munkánkat. Ingatlan értékesítés. Saját szakemberek. Referenciák. Komplett beruházások.

 • Külső homlokzat tervezés

  4200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Profi csapat, nagy tapasztalattal. Magas színvonalú tervezési munkáik miatt csak ajánlani tudom. Nagy projektek passzolnak a legjobban hozzájuk, de a kisebeket is jól elvégzik.

Elhivatott célunk, hogy olyan környezetet teremtsünk otthonában és munkahelyén egyaránt ahol a comfort, a design és a praktikusság szoros párhuzamban van egymással. Ügyfeleink stílusát és igényeit felmérve, valamint saját ötleteinket is felhasználva készítjük el a látványterveket. Partnereink közreműködésével azon dolgozunk, hogy a végeredmény minden igényt kielégítő legyen.

 • Külső homlokzat tervezés

  6700 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Bilo je super

Velünk igazi gyerekjáték lesz a tervezés! Legyen olyan amilyennek megálmodtad. Te megálmodod, megtervezed, mi pedig elkészítjük Neked és beépítjük, új kerítésedet. 10 év teljeskörű garancia. Gondozás mentes kerítés. Méretre gyártott elemek.

 • Külső homlokzat tervezés

  11400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Budapest legjobb építészirodája! 100 év múlva is jegyezni fogják a munkájukat a tankönyvekben.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök külső homlokzat tervezés közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Külső homlokzat tervezés: mennyi az ára Miskolcon?

Miskolcon a külső homlokzat tervezés átlagára 3300 - 6200 Ft/fm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tájépítészek - hogyan válasszunk Miskolcon?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok építészmérnökt Miskolcon?

Jelenleg 59 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KÜLSŐ HOMLOKZAT TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy építészmérnök?

Egy építészmérnök a következő munkával kereshető meg: külső homlokzat tervezés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi építészmérnök segítségét?

Egy jó építészmérnök a külső homlokzat tervezés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged a következőre: építészmérnök?

Ha a legjobb építészmérnök segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A külső homlokzat tervezés és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas