Télikert tervezés Miskolc területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Kertépítőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb kertépítőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 102 kertépítő közül, 6200-11600 Ft/m3 áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Miskolcon bérelj fel a legjobb szakembereket a télikert tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Miskolcon közelében található szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

15 kertépítő most online

Pal

Pal

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

A környeken vagyok.

Sandor

Sandor

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a télikert tervezés Miskolcon?

6200 - 11600 Ft/m3

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kertépítők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertépítőt!

Konyhabútort szeretnél? Bízz meg minket és 5 hét alatt elkészítjük álmaid konyháját. Ön megálmodja, mi elkészítjük 5 hét alatt álmai konyháját. Prémium Minőség. Gyors beszerelés. Egyedi Konyha. Garancia. Szolgáltatások: 3D Tervezés, Gyártás, Beszerelés, Tanácsadás.

 • Télikert tervezés

  5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Kedves fogadtatás, kiválò minõségü mumka, megbízhatòság

Új családi házak tervezése, építése és lakberendezése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes ügymenettel. Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron, mindent egy kézben tartva, idegeskedés nélkül. Több éves tapasztalat. Tervezés. Generálkivitelezés. Költségvetés készítés.

 • Télikert tervezés

  3200 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

3 év alatt se épült fel kulcsrakészre a házunk, s a garanciális javításokat se végzi el a Szanaka Kft. Az évek óta fennálló beázást javítani nem szándékoznak. Felelőtlen, tisztességtelen társaság. A cégvezetés hozzáállása szakmailag inkorrekt, emberileg nulla....

A modern épületek tervezésében több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. Pontosan, határidőben készítjük el a terveket. 3D-s látványtervek. Szentendrei irodával. Egy évtizedes tapasztalat. Típusok: Modern családi ház, Mediterrán családi ház.

 • Télikert tervezés

  11200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

imádom a terveiket...

Cégünk prémium minőségű bútorok tervezésével és kivitelezésével foglalkozik 1996 óta. Komplex megoldásokkal, számítógépes 3D látványtervezéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Fotórealisztikus 3D terv. Konyhabútor gyártás. Konyha és fürdőszobabútor.

 • Télikert tervezés

  3100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Megbízható építészirods

Belsőépítészeti tervezés látványtervezéssel egyedi igények szerint.

 • Télikert tervezés

  6100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Későn jutott eszembe, hogy nem készítettem el az energetikai tanúsítványt.Sokat segítettek a szakvélemény 1 nap alatti elkészítésével, ezzel hozzájárultak, hogy a adásvétel időpontját nem kellett módosítani. Még egyszer köszönöm!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kertépítő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kertépítő télikert tervezés közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Télikert tervezés: mennyibe kerül Miskolcon?

Miskolcon a télikert tervezés átlagos díja 5000 - 9300 Ft/m3. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertépítők - mi alapján válasszunk Miskolcon?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kertépítőt Miskolcon?

Most 56 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TÉLIKERT TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy kertépítő?

Egy kertépítő ezzel a munkával bízható meg: télikert tervezés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a kertépítő?

A jó kertépítő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: télikert tervezés?

A télikert tervezés és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy kertépítőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas