Pince betonozás Miskolcon gyorsan és hatékonyan!

Betonozót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj betonozó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb betonozókat a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 101 betonozó közül, 1500-2900 Ft/alkalom áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Miskolcon bérelj fel a legjobb szakembereket a pince betonozás! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Miskolcon közelében található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

15 betonozó most online

Pal

Pal

erdekel.

Csaba

Csaba

Sok tapasztalatom van

Andras

Andras

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a pince betonozás Miskolcon?

1500 - 2900 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb betonozók Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező betonozót!

Hangszigetelési megoldások az ön problémájára. Különböző gyártók anyagaiból a leghatékonyabb megoldással. ‎Szakmai Tanácsadás. Országos Kiszállítás. Fő profilunk: Tiszta, Gyors és Profi Csapat, Külső és belső bontás, Több, mint 27 éves Tapasztalat, Ház alap megerősítése, Reális áron dolgozunk

 • Pince betonozás

  11900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Mazda 5 1.8 at vittem hozzájuk. Már aznap készen voltak vele és nem is dolgoztak drágán. Sajnos nem voltam egy túl kiszámítható ügyfél... de így is sikerült úgy éreznem hogy türelmesen és kedvesen viszonyulnak hozzám. A jövőben is hozzájuk fogom hordai a kocsit ha hajlandóak lesznek még beengeni a kapun.

Jónapot vàlalunk építőipari és kertészeti illetve takarítási munkát rövid határidővel lehetőleg telefonon hívjanak vagy imelt kuldjenek.tibor. Amiket vállalok: 4 évszakos hóálló pergolák, Palatető Bontása, Most akár 16%-ot spórolhat, Purhabos Padlószigetelés, Tető Építés Tapasztalt Áccsal

 • Pince betonozás

  5300 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Egy 94-es audi A4 B5 leszakadt első lökhárítója miatt kerestem fel őket. Az előzetes e-mailemre hamar válaszoltak. Ebből megtudtam mindent, amire szükségem volt. (Egyébként a weboldalon is rengeteg hasznos infót találni 😉 ) A tényleges szemrevételezésre csak nagyon korán (közvetlenül nyitás után nem sokkal) tudtam menni, de ennek ellenére is maximális odafigyeléssel és szaktudással fordultak a problémámhoz. Előre tájékoztattak részletesen, hogy mit lehet tenni, mennyibe fog kerülni és mikor lesz kész várhatóan. Számomra teljesen pozitív volt az egész ügymenet, és úgy hagytam ott az autót, hogy biztos voltam benne, hogy a legjobb kezekben lesz és mindenképpen megéri a megbeszélt összeget, bármi is lesz a végeredmény (nem volt biztos, hogy érdemben javítható, erre előre fel is hívták a figyelmem, ami számomra önmagában is egy kellemes csalódás volt). Amikor elkészült az autó, telefonon értesítettek, részletesen tájékoztatva az eszközölt javításokról (még átvételnél a helyszínen képeket is láthattam a javított alkatrészről a felszerelés előtti állapotban). Rendkívül gyorsan és szakszerűen végezték a javítást, mondanom sem kell, jóval olcsóbban, mint bármelyik korábban felkeresett szervíz ajánlata. Az eredménnyel maximálisan elégedett vagyok, szerintem a képek magukért beszélnek! Bátran tudom ajánlani bárkinek, ha méregdrága cserealkatrészek helyett menteni szeretné a menthetőt 😁 A szaktudásuk kifogástalan. Ezúton is köszönöm Szilágyi Úrnak a gyors és precíz munkát!

Jó napot kívánok ! Két évtizedes tapasztalat. Útépítés , Generálkivitelezés. Munkatársaink kiemelkedő szakmai tudás teszi cégünket megbízható partnerré hazai megrendelőink számára. Főbb szolgáltatásaink: Családiház generálkivitelezés, Szigetelő poliuretán csőhéjak, 10 éves garanciával, Grafitos hőszigetelés, Szórt purhab szigetelés

 • Pince betonozás

  6400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Kritikán aluli, és drága, főleg ahhoz képest, hogy több kárt okoztak az autóban, mint amikor odakerült. Ajánlás után fordultunk hozzájuk, de részünkről egy nagy NEM.

Kedves megrendelők! Szeretnék pár szóba önöknek bemutatkozni. 10 éve dolgozok a szakmáimban. Ez idő alatt tettem szert több fajta szakmai tudásomra.Szeretek a szakmámban dolgozni,6 éve egyéni csapatommal dolgozom,22 fővel. Amiben mindenféle szaktudással rendelkező ember megtalálható. Pl.: kőműves,ács,víz-gáz szerelő,villanyszerelő stb.. Cégünknek saját tervezője van ,saját műszaki ellenőre és még saját (fmv) így teljes generálkivitelezést tudunk vállalni . Ingatlanok tervezése építése teljes körüli kivitelezése kulcs átadásig . Követelményeknek mindig tökéletesen eleget teszünk és minden munkát úgy végezzük mintha sajátom lenne ,így a megrendelőktől mindig pozitívat kapok vissza ,díjmentes kiszállás,ingyenes felmérés,hívjon bizalommal. Munkáimra 5-10 évig garanciát vállalok. Köszönöm,hogy elolvasták a bemutatkozó szövegemet! Feladatok amiket vállalok: PUR szigetelés, Azbesztpala elszállítás bontás, Több, mint 17 éves Tapasztalat, Válaszfalak Bontása, Vegyes és fatüzelésű kályhák

 • Pince betonozás

  8300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Korrektség, magas szakmai hozzáértés

Konyha átalakítása? A nappali térnövelése? Egy új ablak kivágása? Vállaljuk beton, tégla, Y-tong és egyéb szerkezetű falak vágását. Panellakások átalakítása. Amiket vállalok: Beton Dilatáció Vágás, Homlokzati állványbérlés, 7 év garancia, verhetetlen ár, Üvegház építés, Építtess exkluzív szaunát

 • Pince betonozás

  7600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, profi munka! Csak ajánlani tudom!

Környezetbarát fújható üveggyapot szigetelés elérhető áron. Most 10% kedvezménnyel! Szigetelését nehezen hozzáférhető szerkezetekben is kivitelezzük fújható üveggyapottal. Supafil. Tetőtér szigetelés. Bontás nélkül. Tetőszigetelés. Környezetbarát szigetelés. Modern, költséghatékony otthon, Hő- hangszigetelés fújt habbal, 38 év tapasztalattal, Gyorsan és könnyen építhető, Kiváló minőségű játszótér

 • Pince betonozás

  8300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

A legjobb autómentő Budapesten és akinek autómentés szolgáltatásra van szüksége annak nyugodt szívvel ajánlom. Az autómat gyorsan elszállították a baleset helyszínéről. Korrekt árakon dolgoznak.

Zsolti
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg betonozó szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy betonozó pince betonozás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Pince betonozás: mennyi a munkadíj Miskolcon?

Miskolcon a pince betonozás átlagos díja 1100 - 2100 Ft/alkalom. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valós értékeléseket?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek betonozót Miskolcon?

Jelenleg 66 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PINCE BETONOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetek betonozót?

Megéri egy Qjob-on regisztrált betonozót megbíznod ha a következőre van szükséged: pince betonozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a betonozó?

A jó betonozó pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha betonozót hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas