Teljes körű tetőcsere Miskolcon. Az Ön igényeire szabva!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 87 tetőfedő közül! Korrekt tetőcsere árak: 2500-4700 Ft/m2. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Miskolcon környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

13 tetőfedő most online

Zoltán

Zoltán

Ingyenes kiszallas.

Gyula

Gyula

erdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a tetőcsere Miskolcon?

2500 - 4700 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Tetőfelújítás, tetőfedés, kisebb tetőjavítás, ácsmunka? Keressen minket. Állókorcos tetőfedés, ácsmunka, tetőszerkezet javítás 100% garanciával. Megbízható csapat.

 • Tetőcsere

  4800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Jó árak, kellemes környezetben,minden igényt és kérdést kielégítő korrekt csapat!!

Tetőfedés, Bádogosmunkák elvégzése gyorsan, elérhető áron. Szakképzett kivitelezés. Készséggel állunk rendelkezésedre legyen szó tetőfedésről vagy bádogos munkáról.

 • Tetőcsere

  9200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt Batáságos személyzet Gyors lerakodás.

Palatető, sík- és hullámpala, illetve régi cseréptető bontás nélküli, szakszerű felújítása. Felmérés, kivitelezés: szigetelés, fedés, felújítás, akár bontás nélkül 1998 óta!

 • Tetőcsere

  5400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Mindent kaptam, kedves és hozzáértő a kiszolgálás

Vállalunk tetőépítést, tetőkészítést országos kiszállással, 10 év garanciával. Tetőszerkezet építése profi szakember csapattal. Hívjon minket még ma. Garancia.

 • Tetőcsere

  9500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Majdnem kafa

Tető javítás ingyenes felméréssel, korrekt áron. Keressen minket bizalommal. Minőségi garancia. Azonnali munkakezdés. Gyors és megbízható. Szolgáltatások: Tetőfedés, Tető javítás és csere, Ereszcsatornázás, Bádogozás, Zsindelyezés, Palatető javítás, Ácsmunkák.

 • Tetőcsere

  8900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Jó és gyors kiszolgálás nagy választékban

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő tetőcsere közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tetőcsere: mennyibe kerül Miskolcon?

Miskolcon a tetőcsere átlagára 3300 - 6200 Ft/m2. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - hogyan választhatunk Miskolcon?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Miskolcon?

Jelenleg 56 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TETŐCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőfedő?

Egy tetőfedő ezzel a feladattal bízható meg: tetőcsere vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi tetőfedő segítségét?

Egy megbízható tetőfedő a tetőcsere mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: tetőcsere?

A tetőcsere és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy tetőfedőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas