Tető építés Miskolc területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 80 tetőfedő közül! Korrekt tető építés árak: 1700-3200 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Miskolcon környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

12 tetőfedő most online

Zoltan

Zoltan

Ingyenes kiszállás.

Laszló

Laszló

Érdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a tető építés Miskolcon?

1700 - 3200 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Tetőfelújítás, tetőfedés, kisebb tetőjavítás, ácsmunka? Keressen minket. Állókorcos tetőfedés, ácsmunka, tetőszerkezet javítás 100% garanciával. Megbízható csapat.

 • Tető építés

  4800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Jó árak, kellemes környezetben,minden igényt és kérdést kielégítő korrekt csapat!!

Tetőfedés, Bádogosmunkák elvégzése gyorsan, elérhető áron. Szakképzett kivitelezés. Készséggel állunk rendelkezésedre legyen szó tetőfedésről vagy bádogos munkáról.

 • Tető építés

  9200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt Batáságos személyzet Gyors lerakodás.

Palatető, sík- és hullámpala, illetve régi cseréptető bontás nélküli, szakszerű felújítása. Felmérés, kivitelezés: szigetelés, fedés, felújítás, akár bontás nélkül 1998 óta!

 • Tető építés

  5400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Mindent kaptam, kedves és hozzáértő a kiszolgálás

Vállalunk tetőépítést, tetőkészítést országos kiszállással, 10 év garanciával. Tetőszerkezet építése profi szakember csapattal. Hívjon minket még ma. Garancia.

 • Tető építés

  9500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Majdnem kafa

Tető javítás ingyenes felméréssel, korrekt áron. Keressen minket bizalommal. Minőségi garancia. Azonnali munkakezdés. Gyors és megbízható. Szolgáltatások: Tetőfedés, Tető javítás és csere, Ereszcsatornázás, Bádogozás, Zsindelyezés, Palatető javítás, Ácsmunkák.

 • Tető építés

  8900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Jó és gyors kiszolgálás nagy választékban

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő tető építés közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tető építés: mennyi a munkadíj Miskolcon?

Miskolcon a tető építés átlagos ára 1900 - 3600 Ft/nm. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek hiteles véleményeket?

Miskolcon a tető építés szolgáltatáshoz már 88 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Miskolcon?

Ebben a pillanatban 68 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TETŐ ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő feladattal bízható meg bátran: tető építés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó tetőfedő?

Egy megbízható tetőfedő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha tetőfedőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas