Terasz tető építés Miskolcon gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 81 tetőfedő közül! Korrekt terasz tető építés árak: 2600-5000 Ft/m2. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Miskolcon környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

12 tetőfedő most online

Zoltán

Zoltán

A környeken vagyok.

Béla

Béla

Ingyenes kiszallas.

István

István

erdekel.

Mennyibe kerül a terasz tető építés Miskolcon?

2600 - 5000 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

A tetőfedés minősége nagyban befolyásolja a hőszigetelő képességet. Segítségért hívjon! Országos kiszállás. Ingyenes felmérés. 100%-os elégedettség. 25 év munkatapasztalat.

 • Terasz tető építés

  8900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Lemezben profik.

A teljes munkafázisra van kapacitás, Önnek csak gyönyörködnie kell az új tető látványában! Ereszcsatorna javítás. Bádogos munkák. Tetőjavítás. Tetőfedés.

 • Terasz tető építés

  8000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Kaka

saládi házak tetőfelújítása és tetőjavítása, akár azonnali kezdéssel, garanciával! Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Most akár 20% kedvezménnyel. Kérjen árajánlatot! Akár 15 év garancia! Országosan elérhető. Hívjon minket most!

 • Terasz tető építés

  7700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Kiváló szakemberek,gyors,pontos,szakszerű munkavégzés !

Gery Gery
3 éve

Tetőbeázások, gyors és szakszerű javítása, akár rövid határidővel is, Garanciával. Hívjon. Tető beázás megszüntetése korrekt áron. Ingyenes felmérés. Keressen minket bizalommal.

 • Terasz tető építés

  7000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Remek hely 17 perc alatt leraktak jó tágas a placc,rendesek a srácok.

Bádogozás szakértő módon. Minőségi munka, 20 év tapasztalat, 100% elégedettségi garancia.

 • Terasz tető építés

  6700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

2021-ben Lindab cserepes lemezzel lett a tetőm újrafedve .Az idei évben kémény visszabontása miatt egy táblát kellett rendelnem ,(kb 5nm)a helyi forgalmazóhoz 3 hét után meg is érkezett. A kéményt visszabontották a tető síkja alá .Kicsomagoláskor derült ki hogy a megrendelt profil nem egyezik a tetőn lévővel. Mondtam így nem lesz jó cseréljük ki.A helyi forgalmazó hosszas keresés után kiderítette,hogy ezt a profilt 2018 óta nem gyártják,nem érhető el Magyarországon,ha rendelek 150 nm behozzák külföldről.A táblából vágott darabokkal és 5tubus sziloplasttal lefedték a lyukat. Botrányosan néz ki.Felmerül a kérdés,hogy érdemes-e ezt a gyártót választani ha 12 év után nem tudja pótolni ha esetleg valami miatt egy részt cserélni kell.Érdemes meggondolni más alternatívát!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő terasz tető építés közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Terasz tető építés: mennyibe kerül Miskolcon?

Miskolcon a terasz tető építés átlagos ára 3000 - 5600 Ft/m2. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valós véleményeket?

Miskolcon a terasz tető építés szolgáltatáshoz már 79 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Miskolcon?

Jelenleg 61 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TERASZ TETŐ ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatok tetőfedőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható tetőfedőt hívnod akkor, ha erre van szükséged: terasz tető építés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a tetőfedő?

Egy jó tetőfedő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged rá: tetőfedő?

Ha egy megfelelő tetőfedő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A terasz tető építés és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas