Ferde tető építés Miskolcon tapasztalt szakemberekkel!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 80 tetőfedő közül! Korrekt ferde tető építés árak: 2500-4700 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Miskolcon környékén dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

12 tetőfedő most online

József

József

erdekel.

Tamás

Tamás

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a ferde tető építés Miskolcon?

2500 - 4700 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Ereszcsatorna tisztítás, javítása, felszerelése korrekt áron. Kedvező szerelési munkadíj! Ereszcsatorna felrakás gond nélkül. Minőségi munkavégzés, Budapesten és Pest megyében. Kedvező ár! Nagy tapasztalat! Budapest és Pest megye. Igényes munkavégzés!

 • Ferde tető építés

  5100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Bőséges építőiparu választék.

Kéménybélelés és kazáncsere az ország egész területén ingyenes felméréssel 24 órán belül. Ne kockáztasson és bízza a munkát valódi szakemberekre! Hívjon minket most és...

 • Ferde tető építés

  6700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon jó kis csapat! Megbízható,pontos munka! Tartják a határidőt.

Tetőfedés, javítás országosan, számlával, garanciával, megbízható csapattal.Várom hívását. Lemezes és cserepes tetőfedéseket, tetőfelújításokat vállalunk, akár rövid határidővel is. Díjmentes állapotfelmérés. Gyorsan és Precízen. Kedvező munkadíjakkal.

 • Ferde tető építés

  7500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Udvarias kiszolgálás.

Ereszcsatorna Toldása. Több mint 1000 találatot kaphat az internetről. Web, képek és videó. Milliók bíznak benne. A teljes áttekintés. Hírek, tények és egyebek. Non-stop információ. 100+ millió látogató.

 • Ferde tető építés

  8800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Profi megbizható, a megbeszélt időben itt volt, 4 db tönkrement tetőablakot bontott ki, és 4 új Velux ablakot épített be, gipszkarton cserével együtt. Az ablakokat is ő hozta házhoz,igy ezzel sem kellett nekem bajlódnom. Én teljesen megvagyok elégedve vele, ja és a segédjéről, sem feledkezek meg ő is nagyon szorgalmas szimpatikus csapat. Profi munka.

Szeglemezes tetők kivitelezése Pest megye területén már 2 nap alatt. Kérje ajánlatunkat. Előnyök: nagy fesztáv, rövid építési idő, több hasznos terület, költséghatékony megoldás.

 • Ferde tető építés

  8300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Először jártam itt remélem utoljára. Az árukiadásnál a belső irodába köszönni nem tudnak és úgy kotlanak bent mintha ők sz****k volna a spanyol viaszt. Sűrű bekèpzeltsèg van a levegőben, mintha legalábbis ők tennének szívességet hogy vásárolhatnak tőlük.+1 pozitívum az árukiadó targoncás srác munkavégzés, hozzáállás szempontjából fényévekkel jobb mint a sok túlfizetett szobanövèny a belső irodában

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő ferde tető építés közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ferde tető építés: milyen árak vannak Miskolcon?

Miskolcon a ferde tető építés átlagára 3200 - 6000 Ft/nm. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - hogyan választhatunk Miskolcon?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Miskolcon?

Ebben a pillanatban 56 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FERDE TETŐ ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetünk tetőfedőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált tetőfedőt megbíznod amennyiben erre van szükséged: ferde tető építés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó tetőfedő?

Egy jó tetőfedő pontos árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: tetőfedő?

Ha a legjobb tetőfedő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A ferde tető építés és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas