Minőségi kontyolt tető készítés Miskolcon. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 85 tetőfedő közül! Korrekt kontyolt tető készítés árak: 2300-4400 Ft/m2. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Miskolcon közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

13 tetőfedő most online

Laszló

Laszló

Érdekel.

Tamas

Tamas

Sok tapasztalatom van

akos

akos

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a kontyolt tető készítés Miskolcon?

2300 - 4400 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Tetőbeázások, gyors és szakszerű javítása, akár rövid határidővel is, Garanciával. Hívjon. Tető beázás megszüntetése korrekt áron. Ingyenes felmérés. Keressen minket bizalommal.

 • Kontyolt tető készítés

  7000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Remek hely 17 perc alatt leraktak jó tágas a placc,rendesek a srácok.

Bádogozás szakértő módon. Minőségi munka, 20 év tapasztalat, 100% elégedettségi garancia.

 • Kontyolt tető készítés

  6700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

2021-ben Lindab cserepes lemezzel lett a tetőm újrafedve .Az idei évben kémény visszabontása miatt egy táblát kellett rendelnem ,(kb 5nm)a helyi forgalmazóhoz 3 hét után meg is érkezett. A kéményt visszabontották a tető síkja alá .Kicsomagoláskor derült ki hogy a megrendelt profil nem egyezik a tetőn lévővel. Mondtam így nem lesz jó cseréljük ki.A helyi forgalmazó hosszas keresés után kiderítette,hogy ezt a profilt 2018 óta nem gyártják,nem érhető el Magyarországon,ha rendelek 150 nm behozzák külföldről.A táblából vágott darabokkal és 5tubus sziloplasttal lefedték a lyukat. Botrányosan néz ki.Felmerül a kérdés,hogy érdemes-e ezt a gyártót választani ha 12 év után nem tudja pótolni ha esetleg valami miatt egy részt cserélni kell.Érdemes meggondolni más alternatívát!

A tetőfedés minősége nagyban befolyásolja a hőszigetelő képességet. Segítségért hívjon! Országos kiszállás. Ingyenes felmérés. 100%-os elégedettség. 25 év munkatapasztalat.

 • Kontyolt tető készítés

  8900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Lemezben profik.

A teljes munkafázisra van kapacitás, Önnek csak gyönyörködnie kell az új tető látványában! Ereszcsatorna javítás. Bádogos munkák. Tetőjavítás. Tetőfedés.

 • Kontyolt tető készítés

  8000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Kaka

saládi házak tetőfelújítása és tetőjavítása, akár azonnali kezdéssel, garanciával! Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Most akár 20% kedvezménnyel. Kérjen árajánlatot! Akár 15 év garancia! Országosan elérhető. Hívjon minket most!

 • Kontyolt tető készítés

  7700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Kiváló szakemberek,gyors,pontos,szakszerű munkavégzés !

Gery Gery
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő kontyolt tető készítés közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kontyolt tető készítés: milyen árak vannak Miskolcon?

Miskolcon a kontyolt tető készítés átlagos ára 2100 - 3900 Ft/m2. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - mi alapján válasszunk Miskolcon?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Miskolcon?

Jelenleg 60 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KONTYOLT TETŐ KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő munkával kereshető meg: kontyolt tető készítés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a tetőfedő?

Egy jó tetőfedő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: kontyolt tető készítés?

A kontyolt tető készítés és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy tetőfedőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas