Sátortető készítés Miskolcon tapasztalt szakemberekkel!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 81 tetőfedő közül! Korrekt sátortető készítés árak: 900-1700 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Miskolcon környékén elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

12 tetőfedő most online

Zoltan

Zoltan

Ma is elvállalom.

Csaba

Csaba

A környéken vagyok.

akos

akos

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a sátortető készítés Miskolcon?

900 - 1700 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

50%-os állami támogatás tetőfelújításra? Velünk megvalósúlhat. Számlaképes régműködő cég.

 • Sátortető készítés

  8700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

A lakás felujjitók boltja.

Palatető szigetelés garanciával. Palatetők bontás nélküli felújítása minőségi anyaggal. 20 éves tapasztalat, gyors munkakezdés. Ingyenes felmérés. Hívjon, megbízható szakember. Index anyagok. Szellőzők beépítése. Szigetélés bádogosmunkák.

 • Sátortető készítés

  7900 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Ajánlom mindenkinek!

A tetőfedés minősége nagyban befolyásolja a hőszigetelő képességet. Segítségért hívjon! 100%-os elégedettség. 25 év munkatapasztalat. Ingyenes felmérés. Országos kiszállás.

 • Sátortető készítés

  9500 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Építőanyagokat árusító cég

Tisztítás, kéménybélelés, javítás, szerelt kémény építés, kéményajtó csere, kémény építés. Kondenzációs kéménybélelés, füstcső javítás, kéményajtó, tetőjárda kiépítés, szerelés.

 • Sátortető készítés

  7000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon tetszik az építési technológia, amit forgalmaznak és érthetően magyarázzák el a tudnivalókat.

A habszigetelés hatékonysága egyedülálló. A legmodernebb szigetelő rendszerek. Tetők szigetelése. Lakóházak szigetelése. Csarnokok szigetelése. Az egész ország területén. Szolgáltatások: Az ország egész területén, Tetők szigetelése, Lakóházak szigetelése.

 • Sátortető készítés

  6200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

A termék minősége kiváló. Az ügyfélszolgálatos hölgyek nagyon kedvesek és segítőkészek. A rendelésemtől számítva 1 héten belül kiszállították a termékeket. A sofőr is nagyon kedves volt, segített lepakolni a lemezeket. Csak ajánlani tudom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő sátortető készítés közben Miskolcon