Sátortető tetőtér beépítés Miskolc területén!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 75 tetőfedő közül! Korrekt sátortető tetőtér beépítés árak — 1400-2700 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Miskolcon közelében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

11 tetőfedő most online

Ádám

Ádám

Sok tapasztalatom van

Richárd

Richárd

Ma is elvallalom.

Imre

Imre

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a sátortető tetőtér beépítés Miskolcon?

1400 - 2700 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Ereszcsatorna Toldása. Több mint 1000 találatot kaphat az internetről. Web, képek és videó. Milliók bíznak benne. A teljes áttekintés. Hírek, tények és egyebek. Non-stop információ. 100+ millió látogató.

 • Sátortető tetőtér beépítés

  8800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Profi megbizható, a megbeszélt időben itt volt, 4 db tönkrement tetőablakot bontott ki, és 4 új Velux ablakot épített be, gipszkarton cserével együtt. Az ablakokat is ő hozta házhoz,igy ezzel sem kellett nekem bajlódnom. Én teljesen megvagyok elégedve vele, ja és a segédjéről, sem feledkezek meg ő is nagyon szorgalmas szimpatikus csapat. Profi munka.

Szeglemezes tetők kivitelezése Pest megye területén már 2 nap alatt. Kérje ajánlatunkat. Előnyök: nagy fesztáv, rövid építési idő, több hasznos terület, költséghatékony megoldás.

 • Sátortető tetőtér beépítés

  8300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Először jártam itt remélem utoljára. Az árukiadásnál a belső irodába köszönni nem tudnak és úgy kotlanak bent mintha ők sz****k volna a spanyol viaszt. Sűrű bekèpzeltsèg van a levegőben, mintha legalábbis ők tennének szívességet hogy vásárolhatnak tőlük.+1 pozitívum az árukiadó targoncás srác munkavégzés, hozzáállás szempontjából fényévekkel jobb mint a sok túlfizetett szobanövèny a belső irodában

Ereszcsatorna tisztítás, javítása, felszerelése korrekt áron. Kedvező szerelési munkadíj! Ereszcsatorna felrakás gond nélkül. Minőségi munkavégzés, Budapesten és Pest megyében. Kedvező ár! Nagy tapasztalat! Budapest és Pest megye. Igényes munkavégzés!

 • Sátortető tetőtér beépítés

  5100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Bőséges építőiparu választék.

Kéménybélelés és kazáncsere az ország egész területén ingyenes felméréssel 24 órán belül. Ne kockáztasson és bízza a munkát valódi szakemberekre! Hívjon minket most és...

 • Sátortető tetőtér beépítés

  6700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon jó kis csapat! Megbízható,pontos munka! Tartják a határidőt.

Tetőfedés, javítás országosan, számlával, garanciával, megbízható csapattal.Várom hívását. Lemezes és cserepes tetőfedéseket, tetőfelújításokat vállalunk, akár rövid határidővel is. Díjmentes állapotfelmérés. Gyorsan és Precízen. Kedvező munkadíjakkal.

 • Sátortető tetőtér beépítés

  7500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Udvarias kiszolgálás.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő sátortető tetőtér beépítés közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Sátortető tetőtér beépítés: milyen árak vannak Miskolcon?

Miskolcon a sátortető tetőtér beépítés átlagos ára 1000 - 2000 Ft/m2. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - mi alapján választhatunk Miskolcon?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Miskolcon?

Jelenleg 62 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SÁTORTETŐ TETŐTÉR BEÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő munkával bízható meg bátran: sátortető tetőtér beépítés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi tetőfedő segítségét?

Egy profi tetőfedő a sátortető tetőtér beépítés mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged a következőre: tetőfedő?

Ha egy megbízható tetőfedő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A sátortető tetőtér beépítés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas