Tetőfedés cseréppel Miskolc területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 87 tetőfedő közül! Korrekt tetőfedés cseréppel árak: 1800-3500 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Miskolcon környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

13 tetőfedő most online

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Balazs

Balazs

Ma is elvállalom.

Andras

Andras

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a tetőfedés cseréppel Miskolcon?

1800 - 3500 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

A tetőfedés minősége nagyban befolyásolja a hőszigetelő képességet. Segítségért hívjon! Országos kiszállás. Ingyenes felmérés. 100%-os elégedettség. 25 év munkatapasztalat.

 • Tetőfedés cseréppel

  8900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Lemezben profik.

A teljes munkafázisra van kapacitás, Önnek csak gyönyörködnie kell az új tető látványában! Ereszcsatorna javítás. Bádogos munkák. Tetőjavítás. Tetőfedés.

 • Tetőfedés cseréppel

  8000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Kaka

saládi házak tetőfelújítása és tetőjavítása, akár azonnali kezdéssel, garanciával! Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Most akár 20% kedvezménnyel. Kérjen árajánlatot! Akár 15 év garancia! Országosan elérhető. Hívjon minket most!

 • Tetőfedés cseréppel

  7700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Kiváló szakemberek,gyors,pontos,szakszerű munkavégzés !

Gery Gery
3 éve

Tetőbeázások, gyors és szakszerű javítása, akár rövid határidővel is, Garanciával. Hívjon. Tető beázás megszüntetése korrekt áron. Ingyenes felmérés. Keressen minket bizalommal.

 • Tetőfedés cseréppel

  7000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Remek hely 17 perc alatt leraktak jó tágas a placc,rendesek a srácok.

Bádogozás szakértő módon. Minőségi munka, 20 év tapasztalat, 100% elégedettségi garancia.

 • Tetőfedés cseréppel

  6700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

2021-ben Lindab cserepes lemezzel lett a tetőm újrafedve .Az idei évben kémény visszabontása miatt egy táblát kellett rendelnem ,(kb 5nm)a helyi forgalmazóhoz 3 hét után meg is érkezett. A kéményt visszabontották a tető síkja alá .Kicsomagoláskor derült ki hogy a megrendelt profil nem egyezik a tetőn lévővel. Mondtam így nem lesz jó cseréljük ki.A helyi forgalmazó hosszas keresés után kiderítette,hogy ezt a profilt 2018 óta nem gyártják,nem érhető el Magyarországon,ha rendelek 150 nm behozzák külföldről.A táblából vágott darabokkal és 5tubus sziloplasttal lefedték a lyukat. Botrányosan néz ki.Felmerül a kérdés,hogy érdemes-e ezt a gyártót választani ha 12 év után nem tudja pótolni ha esetleg valami miatt egy részt cserélni kell.Érdemes meggondolni más alternatívát!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő tetőfedés cseréppel közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tetőfedés cseréppel: mennyibe kerül Miskolcon?

Miskolcon a tetőfedés cseréppel átlagos díja 2900 - 5400 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - hogyan választhatunk Miskolcon?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Miskolcon?

Most 63 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TETŐFEDÉS CSERÉPPEL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk tetőfedőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható tetőfedőt hívnod akkor, ha a következőre van szükséged: tetőfedés cseréppel.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy tetőfedő segítségét?

Egy megbízható tetőfedő a tetőfedés cseréppel mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: tetőfedés cseréppel?

A tetőfedés cseréppel és összes részfeladata ide tartozhat. Egy tetőfedőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas