Teljes körű bitumenes hullámlemez felrakás Miskolcon. Az Ön igényeire szabva!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 74 tetőfedő közül! Korrekt bitumenes hullámlemez felrakás árak — 4400-8300 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Miskolcon környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

11 tetőfedő most online

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Tamas

Tamas

Ma is elvállalom.

Zoltan

Zoltan

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a bitumenes hullámlemez felrakás Miskolcon?

4400 - 8300 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Szórt purhab - A legjobb födém szigetelés. Válassza a járható, lépésálló födém szigetelést. Spóroljon akár 75%-ot a nyitott és zárt cellás purhab szigeteléssel. Országos kivitelezés! Gyors, Gazdaságos, Tartós. 50% Állami Támogatással. Ingyenes ajánlatkérés.

 • Bitumenes hullámlemez felrakás

  4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Nagyjából mindent lehet kapni egy épitkezéshez vagy felújitáshoz. Bár a választék kicsi és drága.

Határidő tervezés, felelősségbiztosítás, szövetségi tagság. Előnyök az Adorján Renovától. Megrendelőnk 95%-ka egyetért abban, hogy az Adorján Renova kiváló kivitelező. 3MForint Állami támogatás. Programok. Lakástakarék használható. Fix csomag árak.

 • Bitumenes hullámlemez felrakás

  4800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Profi csapat, csak ajánlani tudom.

Tetőfedés, bádogosmunkák elvégzése gyorsan, elérhető áron. Szakképzett kivitelezés. Készséggel állunk rendelkezésedre legyen szó tetőfedésről vagy...

 • Bitumenes hullámlemez felrakás

  6300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Köszönjük a gyors és szakszerű munkavégzést.

Vészhelyzet-elhárítás. 100% elégedettségi garancia. Hívhat minket hétvégén is. Tetőfelújítás, tetőfedés, kisebb tetőjavítás, ácsmunka? Keressen minket. Garanciavállalás.

 • Bitumenes hullámlemez felrakás

  7200 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Rugalmasak , Ügyfélcentrikusak

Szakmai támogatás, segítség ajánlat összeállításban. A Villas áll az Ön rendelkezésére! PVC és bitumenes lapostető szigetelés, szakmai tanácsadás kivitelezőknek és...

 • Bitumenes hullámlemez felrakás

  7300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon kedves targoncások!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő bitumenes hullámlemez felrakás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bitumenes hullámlemez felrakás: mennyi az ára Miskolcon?

Miskolcon a bitumenes hullámlemez felrakás átlagos díja 3500 - 6600 Ft/m2. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valós értékeléseket?

Miskolcon a bitumenes hullámlemez felrakás szolgáltatáshoz már 87 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Miskolcon?

Ebben a pillanatban 67 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BITUMENES HULLÁMLEMEZ FELRAKÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő feladattal bízható meg bátran: bitumenes hullámlemez felrakás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy tetőfedő?

A jó tetőfedő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor tetőfedőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas