Cserepeslemez tetőfedés Miskolc területén!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 83 tetőfedő közül! Korrekt cserepeslemez tetőfedés árak — 3500-6600 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Miskolcon környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

12 tetőfedő most online

Janos

Janos

A környéken vagyok.

Zoltan

Zoltan

Ingyenes kiszállás.

Tamas

Tamas

Érdekel.

Mennyibe kerül a cserepeslemez tetőfedés Miskolcon?

3500 - 6600 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

50%-os állami támogatás tetőfelújításra? Velünk megvalósúlhat. Számlaképes régműködő cég.

 • Cserepeslemez tetőfedés

  8700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

A lakás felujjitók boltja.

Palatető szigetelés garanciával. Palatetők bontás nélküli felújítása minőségi anyaggal. 20 éves tapasztalat, gyors munkakezdés. Ingyenes felmérés. Hívjon, megbízható szakember. Index anyagok. Szellőzők beépítése. Szigetélés bádogosmunkák.

 • Cserepeslemez tetőfedés

  7900 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Ajánlom mindenkinek!

A tetőfedés minősége nagyban befolyásolja a hőszigetelő képességet. Segítségért hívjon! 100%-os elégedettség. 25 év munkatapasztalat. Ingyenes felmérés. Országos kiszállás.

 • Cserepeslemez tetőfedés

  9500 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Építőanyagokat árusító cég

Tisztítás, kéménybélelés, javítás, szerelt kémény építés, kéményajtó csere, kémény építés. Kondenzációs kéménybélelés, füstcső javítás, kéményajtó, tetőjárda kiépítés, szerelés.

 • Cserepeslemez tetőfedés

  7000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon tetszik az építési technológia, amit forgalmaznak és érthetően magyarázzák el a tudnivalókat.

A habszigetelés hatékonysága egyedülálló. A legmodernebb szigetelő rendszerek. Tetők szigetelése. Lakóházak szigetelése. Csarnokok szigetelése. Az egész ország területén. Szolgáltatások: Az ország egész területén, Tetők szigetelése, Lakóházak szigetelése.

 • Cserepeslemez tetőfedés

  6200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

A termék minősége kiváló. Az ügyfélszolgálatos hölgyek nagyon kedvesek és segítőkészek. A rendelésemtől számítva 1 héten belül kiszállították a termékeket. A sofőr is nagyon kedves volt, segített lepakolni a lemezeket. Csak ajánlani tudom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő cserepeslemez tetőfedés közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Cserepeslemez tetőfedés: mennyi a munkadíj Miskolcon?

Miskolcon a cserepeslemez tetőfedés átlagos díja 3400 - 6500 Ft/m2. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - mi alapján válasszunk Miskolcon?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Miskolcon?

Jelenleg 62 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést CSEREPESLEMEZ TETŐFEDÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetünk tetőfedőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható tetőfedőt megbíznod ha erre van szükséged: cserepeslemez tetőfedés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy tetőfedő segítségét?

Egy profi tetőfedő a cserepeslemez tetőfedés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged rá: tetőfedő?

Ha egy megfelelő tetőfedő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A cserepeslemez tetőfedés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas