Korcolt lemez tetőfedés Miskolc szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 76 tetőfedő közül! Korrekt korcolt lemez tetőfedés árak — 2800-5300 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Miskolcon környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

11 tetőfedő most online

Laszló

Laszló

Ingyenes kiszállás.

Nandor

Nandor

Érdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a korcolt lemez tetőfedés Miskolcon?

2800 - 5300 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Házak, társasházak hőszigetelése akár 5 év garanciával. Ingyenes felmérés és ajánlat. Felvonulunk, intézzük az anyag-beszerzést és a munka végeztével rendet hagyunk maguk után. Az egész országban. Családi válallkozás. Több mint 10 éve a piacon.

 • Korcolt lemez tetőfedés

  7700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon segítőkészek voltak a megfelelő típus kiválasztásánál, gyorsan elkészült az árajánlat is. A megrendelést követően folyamatosan tájékoztattak a lemezek megérkezésének várható időpontjáról. Az általuk ajánlott sofőr is pontosan érkezett a kiszállítandó áruval és segített a lepakolásnál is, habár ez nem volt a megállapodás része.

Sürgősségi Tetőjavítás, beázások javítása, felújítás rövid határidővel, garanciával. Beázások Javítása, garanciával, több mint 20 év tapasztalattal, számlával, bármely nap. Ácsmunkák. Tetőfedés. Bádogos munkák.

 • Korcolt lemez tetőfedés

  9500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Szenzációs csapat! Korrekt, gyors, megbízható emberekkel.! CSAK AJÁNLANI TUDOM!!!!!

Teraszok teljeskörű építése fából. Garanciával a pontos munkára és a minőségi anyagokra.

 • Korcolt lemez tetőfedés

  4600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Általában normál.

50%-os állami támogatás tetőfelújításra? Velünk megvalósúlhat. Számlaképes régműködő cég. Családi házak, Társasházak Tetőfedése Felújítása, Új Tetők Építése, Ácsmunkák...

 • Korcolt lemez tetőfedés

  7900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Hozzáértés, segítőkészség. Jó itt vásárolni.

Szórt purhab - A legjobb födém szigetelés. Válassza a járható, lépésálló födém szigetelést. Családi ház, ytong ház, vályog és könnyűszerkezetes ház szigetelés 50% állami...

 • Korcolt lemez tetőfedés

  5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Ígéretet kaptam, de árajánlatot nem sajnos

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő korcolt lemez tetőfedés közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Korcolt lemez tetőfedés: mennyi az ára Miskolcon?

Miskolcon a korcolt lemez tetőfedés átlagos ára 2800 - 5300 Ft/m2. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok igazi véleményeket?

Miskolcon a korcolt lemez tetőfedés szolgáltatáshoz már 86 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Miskolcon?

Ebben a pillanatban 66 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KORCOLT LEMEZ TETŐFEDÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatok tetőfedőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált tetőfedőt megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: korcolt lemez tetőfedés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó tetőfedő?

Egy megbízható tetőfedő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha tetőfedőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas