Polikarbonát tető építés Miskolcon a te elképzeléseid szerint!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 84 tetőfedő közül! Korrekt polikarbonát tető építés árak — 2800-5300 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Miskolcon környezetében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

13 tetőfedő most online

Tibor

Tibor

Sok tapasztalatom van

Balázs

Balázs

Ma is elvallalom.

Marius

Marius

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a polikarbonát tető építés Miskolcon?

2800 - 5300 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Sürgősségi Tetőjavítás, beázások javítása, felújítás rövid határidővel, garanciával. Beázások Javítása, garanciával, több mint 20 év tapasztalattal, számlával, bármely nap. Ácsmunkák. Tetőfedés. Bádogos munkák.

 • Polikarbonát tető építés

  9500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Szenzációs csapat! Korrekt, gyors, megbízható emberekkel.! CSAK AJÁNLANI TUDOM!!!!!

Teraszok teljeskörű építése fából. Garanciával a pontos munkára és a minőségi anyagokra.

 • Polikarbonát tető építés

  4600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Általában normál.

50%-os állami támogatás tetőfelújításra? Velünk megvalósúlhat. Számlaképes régműködő cég. Családi házak, Társasházak Tetőfedése Felújítása, Új Tetők Építése, Ácsmunkák...

 • Polikarbonát tető építés

  7900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Hozzáértés, segítőkészség. Jó itt vásárolni.

Szórt purhab - A legjobb födém szigetelés. Válassza a járható, lépésálló födém szigetelést. Családi ház, ytong ház, vályog és könnyűszerkezetes ház szigetelés 50% állami...

 • Polikarbonát tető építés

  5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Ígéretet kaptam, de árajánlatot nem sajnos

Házak, társasházak hőszigetelése akár 5 év garanciával. Ingyenes felmérés és ajánlat. Felvonulunk, intézzük az anyag-beszerzést és a munka végeztével rendet hagyunk maguk után. Az egész országban. Családi válallkozás. Több mint 10 éve a piacon.

 • Polikarbonát tető építés

  7700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon segítőkészek voltak a megfelelő típus kiválasztásánál, gyorsan elkészült az árajánlat is. A megrendelést követően folyamatosan tájékoztattak a lemezek megérkezésének várható időpontjáról. Az általuk ajánlott sofőr is pontosan érkezett a kiszállítandó áruval és segített a lepakolásnál is, habár ez nem volt a megállapodás része.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő polikarbonát tető építés közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Polikarbonát tető építés: milyen árak vannak Miskolcon?

Miskolcon a polikarbonát tető építés átlagos ára 2600 - 4800 Ft/m2. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek megbízható véleményeket?

Miskolcon a polikarbonát tető építés szolgáltatáshoz már 77 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Miskolcon?

Most 59 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést POLIKARBONÁT TETŐ ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő munkával bízható meg bátran: polikarbonát tető építés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó tetőfedő?

Egy jó tetőfedő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged a következőre: tetőfedő?

Ha egy megbízható tetőfedő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A polikarbonát tető építés és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas