Vízóra csere Miskolcon gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Vízóra csere? Ne keresgélj tovább, a Qjob-on találod a legjobb szakembereket! Válogass 107 vízóra beszerelőnk közül, 7700-14400 Ft/db áron, valós árajánlatok és vélemények alapján. Bérelj fel Miskolcon a legmegbízhatóbb szakembereket, akik gyorsan és hatékonyan megoldják a feladatot! Ha nem tudod, hogyan kezdj neki, csak oszd meg velünk a feladatot és az elérhető szakemberek azonnal felkeresnek árajánlataikkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mindezt pedig DÍJMENTESEN! Ne habozz, hirdesd meg a feladatot most! Az árak a feladat bonyolultságától és a munka időtartamától függenek.

14 szakember, aki végzi a vízóra cseréjét most online

Tibor

Tibor

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

7100 - 13400 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a vízóra cseréjét Miskolcon!

Duguláselhárítás szakszerűen és olcsón. Duguláselhárítás Budapesten és...

  • Vízóra csere

    5300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Maximálisan elégedett vagyok, a mester úr gyorsan szakszerűen megoldotta a problémát. Lassan aktuális a fűtéskorszerűsítés (kazáncsere), nyilván őt fogom keresni ez ügyben is.

Benjámin
2 éve

Profi szakemberek. Precízen olcsón gyorsan tisztán. A munkánkra garanciát vállalunk. Éjjel nappal. Non Stop korekkt árakkal.

  • Vízóra csere

    5500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Az első e-mailre még válaszol egy szabvány szöveggel, amire válaszul kértem időpontot. Erre már nem válaszol többszöri újraküldés után sem. A megadott telefonszámokat nem veszi fel senki, visszahívás nincs.

Izidor
2 éve

Duguláselhárítás akciós áron most csak fix 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Duguláselhárítás számlával, garanciával, akciós áron, 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Profi géppark. Rövid határidő. Rejtett költségek nélkül. Gyors kiszállás. Precíz munkavégzés.

  • Vízóra csere

    3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható,időben teljesít csak ajánlani tudom

Barnabás
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízóra beszerelőktől?

Rendelj most szakembert vízóra csere feladatra! Percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai INGYEN és kötelezettségmentesen. Kattints és kezdjük el azonnal!

Egy szakember, aki végzi a vízóra cseréjét, vízóra csere közben Miskolcon