Vízóra hitelesítés Miskolc szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Vízóra hitelesítés? Ne keresgélj tovább, a Qjob-on megtalálod a legjobb szakembereket! Hirdesd meg a feladatot és válogass a valós árajánlatokból! Válassz 107 vízóra beszerelő közül, 8400-15800 Ft/alkalom áron. A szakemberek véleménye és profilja alapján. Bérelj fel Miskolcon a legmegbízhatóbb szakembereket a vízóra hitelesítéshez! Nem tudod, hogyan válassz szakembert a Qjob-on? Oszd meg velünk a feladatot, és a környékbeli szakemberek azonnal felkeresnek árajánlatukkal! Összehasonlíthatod a profilokat, olvashatsz visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mindez pedig DÍJMENTESEN! Hajrá, próbáld ki most!

15 szakember most online

Gábor

Gábor

Ingyenes kiszallas.

Zoltán

Zoltán

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

10100 - 18900 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Miskolcon!

Profi duguláselhárítás Budapesten és vonzáskörzetében. Telefonáljon és azonnal indulunk! Szakembereink a legkedvezőbb áron dolgoznak. Duguláselhárítás már 9.500Ft-tól. Non-Stop. Kiszállás azonnal. Kedvező fix árak. Telefonáljon rögtön.

  • Vízóra hitelesítés

    6100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Bár még nincs vége a folyamatnak, de eddig minden tökéletes volt! Segitőkész telefonos tájékoztatás! Időben erkeztek! Szóval 5/5😁😁

János
2 éve

Duguláselhárítás, lefolyó tisztítás, csővezeték duguláselhárítása rejtett költségek nélkül

  • Vízóra hitelesítés

    5300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Elérhetetlenek

László
2 éve

Kazincbarcika Sajószentpéter Edelény Putnok Miskolc Ózd területeken és vonzáskörzetükben. Wc mosogató mosdó kád zuhanytálca akna duguláselhárítás csatornatisztítás.

  • Vízóra hitelesítés

    3800 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Ingatlanunk teljes gépészeti kivitelezését végezték. Padlófűtés, radiátorok, kazán, vízteres kandalló, szennyvíz elvezetés, konyhai gépek mosogatógép, tűzhely beszerelése és mindezek engedélyezése. Azóta több esetben is a segítségünkre voltak. Az egyik ilyen emlékezetes eset a karácsony előtt egy nappal bekötött új mosogatógép volt. 15 év után a gázkazánunk cseréjét is rájuk bíztuk, amit határidőre precízen végeztek. Szintén mindent rájuk bíztunk a kémenybelelés szervezését, ugyan így a hivatalos engedélyezést is. Precíz pontos munkavégzés teljes körű ügyintézés volt. Örülünk, hogy nem ment minden jó szakember külföldre és számít a kölcsönös bizalom. Köszönet az eddig elvégzett munkáért és hozzáállásért. Bátran ajánlom.

Balázs
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízóra beszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, vízóra hitelesítés közben Miskolcon