Klíma szerelés szolgáltatásra van szükséged Miskolcon és környékén?

Klímaszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj klímaszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 21 klímaszerelő közül! Korrekt klíma szerelés árak: 5200-9800 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Miskolcon környékén elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 klímaszerelő most online

Pal

Pal

Еrdekel.

Balazs

Balazs

Sok tapasztalatom van

Krisztian

Krisztian

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a klíma szerelés Miskolcon?

5200 - 9800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb klímaszerelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező klímaszerelőt!

Márton, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Megbízható regisztrált szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 33 év tapasztalat. . 100% Garancia. Minden típus javítása.

 • Klíma szerelés

  4800 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Két gépet vittem eddig hozzájuk. Gyorsan és jol megcsinálták, megfizethetö áron!

Díjmentes kiszállás, garancia. Panaszmentesség. Helyszíni javítás. Hívjon most! 0Ft kiszállási díj. Gyors, profi, megbízható. Díjtalan kiszállás. Javítás akár aznap.
 • Klíma szerelés

  5000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon kedves és profi szakember. Mindent profin és érthetően elmagyaráz egyszerű laikus nyelven.

Tisztelt Érdeklődő! Mindenféle szerelési, javítási munkát válalok a megadott tevékenységi körben.

 • Klíma szerelés

  4300 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt, segítőkész.

Nyomtató, fénymásoló, multifunkciós berendezés, szkenner szakszerű javítása garanciával. Nyomtatók szervizelése helyszíni kiszállással, garanciával. Alkatrész és kellékanyag.
 • Klíma szerelés

  3000 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Egy konyhai beépített sütő hibájához hívtam ki őket. Nem volt nagy hiba. A hibajelenség elmondásakor max. 27ezres árat mondtak kiszállással, mindennel együtt. A kiszálló szerelő már 38 ezer Ft-ot mondott, de 10ezret elkért kiszállásra, számlát nem adott, csak egy munkalapot ", azt mondta ha megrendelem, beszámítják a 10ezret. Két másik helyet felhívtam, az alkatrész ára egyik helyen 7, másiknál 8e Ft volt. A szerelés pedig 8 ezer.

Automata darálós otthoni kávégépek szervizelése, bérbeadása, és forgalmazása, valamit karos vendéglátóipari kávégépek teljeskörű revíziója.
 • Klíma szerelés

  4900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt. Szakmailag naprakész. Rugalmas. Jók követi az aktuális igényeket.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj klímaszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy klímaszerelő klíma szerelés közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Klíma szerelés: milyen árak vannak Miskolcon?

Miskolcon a klíma szerelés átlagára 6600 - 12500 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Klímaszerelők - hogyan válasszunk Miskolcon?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok klímaszerelőt Miskolcon?

Ebben a pillanatban 26 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ÖNINDÍTÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy klímaszerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal bízható meg bátran: önindító felújítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi klímaszerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő az önindító felújítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged rá: klímaszerelő?

Ha egy megbízható autószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Önindító felújítás és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas