Hűtőszekrény javítás szolgáltatásra van szükséged Miskolcon és környékén?

Hűtőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hűtőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 26 hűtőgép szerelő közül! Korrekt hűtőszekrény javítás árak: 4500-8400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Miskolcon közelében található szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 hűtőgép szerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

Istvan

Istvan

Sok tapasztalatom van

Andras

Andras

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hűtőszekrény javítás Miskolcon?

4500 - 8400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hűtőgép szerelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hűtőgép szerelőt!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Rövid, akár egy órán belüli határidővel, élettartam-és árgaranciával. Foglalj időpontot! Kimagasló alkatrész készlet és feltétel nélküli precizitás. Akár 1 Órán Belül. Szerviz futár. Árgarancia. Magas szakértelem. Élettartam Garancia. Minőségi Alkatrészek.

 • Hűtőszekrény javítás

  4600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, precíz, pontos

Ferenc, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Rapid cool klíma, a gyors és hatékony légkondicionáló-szerelő. Hűtő fűtő klímák. Kérje ingyenes felmérésünket.

 • Hűtőszekrény javítás

  4500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt, megbízható gyors és jó áron dolgoznak.

Üdvözlöm! Hajdu bojler megbízható, precíz szakemberektől. Bojler beszerelés, csere és javítás. Sokéves tapasztalat, 100%-os ügyfél elégedettség. Budapest és vonzáskörzete. Hajdú bojlerek. Korrekt ár gyors munka. Ingyenes kiszállás.

 • Hűtőszekrény javítás

  4900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Szuper. Profik, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Tisztelt megrendelők! Folyik? Hangos? Nem centrifugál? Nem engedi le a vizet? Hibakód a kijelzőn? Nem nyílik? Megbízható mosógép szerviz Budapesten. Akár aznapi kiszállással. Samsung mosógép...

 • Hűtőszekrény javítás

  3900 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon kedves, segítőkész munkatárs, gyors, szakszerű szervíz! Csak ajánlani tudom!

Kedves érdeklődő! Gyors és minőségi szolgáltatás. villanybojler szerelés, rejtett költségek nélkül. Szakszerű javítás és szerelés. Teljes körű garancia, 12 év szakmai tapasztalat. Hívjon. Ingyenes kiszállás. 12 év szakmai tapasztalat. Teljeskörű garancia.

 • Hűtőszekrény javítás

  4700 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

A bejelentést követően másnap elvitték a mosó-szárítógépünket. 1 hétig semmi hírt nem kaptunk felőle. A szerelő hívta a férjemet hogy ma ki hozná, 1 órával az indulás előtt hívni fog. Az érkezése előtt 10 perccel szólt a férjemnek, természetesen egyikőn sem tudott addigra hazaérni. Édesanyámat riasztottuk, hogy engedje be a szerelőt. Azt mondta a rokkant nyugdíjas anyukámnak, hogy ha nem segít leemelni az autóról a gépet és összetöri az autójának a lökhárítóját az drága mulatság lesz nekünk. A gépünket vízzel teli hozta vissza amit a kapkodásában kiöntött a konyhánkban lerakott lamináltra. A fürdő ajtófélfájáról leverte a festéket. A gépet nem kötötte újra be.Amúgy olyan problémákkal hozta vissza, amik eddig nem is voltak. Újra felhívtam, de nem ismert el semmit, és szerinte az a baj hogy olcsó bálás ruhákat mosok a gépben....

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hűtőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hűtőgép szerelő hűtőszekrény javítás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hűtőszekrény javítás: mennyi az ára Miskolcon?

Miskolcon a hűtőszekrény javítás átlagos ára 4400 - 8300 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valós véleményeket?

Miskolcon a karosszéria javítás szolgáltatáshoz már 30 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek hűtőgép szerelőt Miskolcon?

Jelenleg 23 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KAROSSZÉRIA JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy hűtőgép szerelő?

Egy karosszéria lakatos a következő munkával bízható meg bátran: karosszéria javítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi hűtőgép szerelő?

A jó karosszéria lakatos részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha hűtőgép szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas

Népszerű szolgáltatások Miskolcon