Mosógép javítás szolgáltatásra van szükséged Miskolcon és környékén?

Mosógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 24 mosógép szerelő közül! Korrekt mosógép javítás árak: 4800-9000 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Miskolcon közelében található szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 mosógép szerelő most online

László

László

Еrdekel.

Richárd

Richárd

Sok tapasztalatom van

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mosógép javítás Miskolcon?

4800 - 9000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosógép szerelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosógép szerelőt!

A megoldások embere vagyok. Ingyenes kiszállás országosan LCD , Plazma , LED Tv szerelés. Led Oled tv javítás. Díjtalan kiszállás.

 • Mosógép javítás

  3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Segítőkész, korrekt, csak ajánlani tudom!

Üdvözlöm a profilomon. Díjmentes kiszállás, garancia. Panaszmentesség. Helyszíni javítás. Hívjon most! 0Ft kiszállási díj. Gyors, profi, megbízható. Javítás akár aznap. Díjtalan kiszállás.

 • Mosógép javítás

  4100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, korrekt, segítőkész szerelő.

Miskolc dolgozom, megyében is! Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Javítás esetén Díjtalan Kiszállás kedvező Ár Garancia Megbízhatóság Profi Munka. Indesit Whirlpool Bosch. Mosógép szerviz. Mosogatógép szerviz. Villany tűzhely javítás.

 • Mosógép javítás

  3200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, pontos, mérsékelt árak mellett és számlával. Árajánlatot is adnak.

A megoldások embere vagyok. Mosógép Mosogatógép Szárítógép Tűzhely Sütő Főzőlap javítás. Oktató szervizként működünk. Mi azt is megjavítjuk, amit mások már nem tudtak! Tőlünk kerülnek ki a holnap...

 • Mosógép javítás

  3100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Kicsit furcsa a szerelő hozzáállása a megrendelőhöz

Miskolc dolgozom, megyében is! Ingyenes helyszíni felmérés, tapasztalt, megbízható szakemberek és rövid határidők! Országosan! Minőségi termékekkel és elismert márkákkal dolgozunk! Ingyenes felmérés. Minőségi eszközök. Gyorsan rövid határidővel. Most 10 év garanciával.

 • Mosógép javítás

  4400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Fullos minden téren.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosógép szerelő mosógép javítás közben Miskolcon