Laptop billentyűzet javítás szolgáltatásra van szükséged Miskolcon és környékén?

Számítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj számítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 18 számítógép szerelő közül! Korrekt laptop billentyűzet javítás árak — 5300-9900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Miskolcon környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 számítógép szerelő most online

Ákos

Ákos

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Róbert

Róbert

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a laptop billentyűzet javítás Miskolcon?

5300 - 9900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb számítógép szerelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező számítógép szerelőt!

Üdv László vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Alaplapi csatlakozó csere ajándék tisztítással. GAMER / ÜZLETI LAPTOP. Készletről történő alaplapi csatlakozó csere esetében most komplett külső-belső tisztítást adunk mellé ajándékba! Ár: 24990 Ft. Időtartam: 1-2 nap

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, Express laptop tisztítás, Számítógép javítás, Laptop javítás, Kék képernyő, lefagyások, Laptop billentyűzet tisztítása

  • Laptop billentyűzet javítás

    3200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Köszönöm Maxim. Jó modorú, udvarias és segítőkész a kérdések megválaszolásában. Gyorsan megérkezett anélkül, hogy máskor késlekedett volna. Több mint 3 órán át dolgozott. Sikerült frissítenie a merevlemezemet SSD-re, frissítette az operációs rendszeremet, megtisztította a számítógépemet, és telepítette a szükséges szoftvereket. Megígérte, hogy szükség esetén távolról konzultál.

A megoldások embere vagyok. Alaplap javítás ajándék komplett tisztítással. GAMER / ÜZLETI LAPTOP. Legyen szó bármilyen jellegű alaplap javításról, most komplett külső-belső tisztítást adunk mellé ajándékba! Ár: 29990 Ft. Munkaidő: 1-2 nap

Munkáim:, Laptop tisztítás, Lenovo szerviz. Lenovo notebook javítás, Nintendo switch javítás, Hibajelzés az operációs rendszer betöltődésekor, Háttérvilágítás javítás (Inverter javítás, CCFL csőcsere)

  • Laptop billentyűzet javítás

    4600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Köszönjük szépen! A javítás egyértelműen és gyorsan történt, válaszolt néhány kérdésemre, hasznos tanácsokat adott, megtisztította a notebookomat, ahová nem jutottam el. Azt is meg kell jegyezni, hogy kényelmes volt, hogy távolról megvitassák a lehetséges nehézségek a javítás.

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Teljes laptop külső-belső tisztítás. Laptop szervizünkben a teljes tisztítás költsége bruttó 9.990 forint, és a javítás 1 munkanapot vesz igénybe.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, Operációs rendszer telepítés, Laptop javítás, Nyomtató javítás, Véletlenszerű kikapcsolások, Laptop szerviz, alaplap szintű javítások

  • Laptop billentyűzet javítás

    6000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Minden kész! A probléma nem oldódott meg az első alkalommal (bár úgy tűnt, hogy nem volt probléma). Így másnap ingyen jött, és pontot tett az ügy végére (és közben segített a bútorok elszállításában))))) Kiváló szakember és kellemes beszélgetőpartner. Ajánlom őt!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj számítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy számítógép szerelő laptop billentyűzet javítás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Laptop billentyűzet javítás: mennyi az ára Miskolcon?

Miskolcon a laptop billentyűzet javítás átlagára 5500 - 10400 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek igazi véleményeket?

Miskolcon a laptop billentyűzet javítás szolgáltatáshoz már 30 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek számítógép szerelőt Miskolcon?

Most 23 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LAPTOP BILLENTYŰZET JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk számítógép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált számítógép szerelőt hívnod ha a következőre van szükséged: laptop billentyűzet javítás.

Olvas

Népszerű kérdés

Mikben kértheted egy profi számítógép szerelő segítségét?

Egy jó számítógép szerelő a laptop billentyűzet javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged a következőre: számítógép szerelő?

Ha profi számítógép szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A laptop billentyűzet javítás és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas