Számítógép javítás szolgáltatásra van szükséged Miskolcon és környékén?

Számítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj számítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 23 számítógép szerelő közül! Korrekt számítógép javítás árak: 4100-7700 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Miskolcon környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 számítógép szerelő most online

István

István

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mihály

Mihály

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a számítógép javítás Miskolcon?

4100 - 7700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb számítógép szerelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező számítógép szerelőt!

Árpád, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Alaplapi csatlakozó csere ajándék tisztítással NORMÁL LAPTOP. Készletről történő alaplapi csatlakozó csere esetében most komplett külső-belső tisztítást adunk mellé ajándékba! Ár: 19990 Ft. Munkaidő: 1-2 nap

Fő profilunk:, Javítási szakvélemény, IBM notebook javítás, laptop szerviz, Laptop HDD hibák smart kódok, Lassú a szoftverek működése, Tápáramkör javítás

  • Számítógép javítás

    4700 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Mester azonnal válaszolt, világosan és szakszerűen tájékoztatott a szükséges munkák módszertanáról, a számomra megfelelő időpontban felhajtott, elvégezte az összes extra bónuszt, általában nagyon kellemes benyomást hagyott, ajánlom, hogy ne legyenek kétségeim, ha ezt a mestert választják!

Üdvözlöm! Szerviz szolgáltatás Laptop értékesítés utáni időszakban tanúsított ügyfélközpontú magatartás határozza meg cégünk elismertségét, és jó hírnevét.

A fentieken kívül vállaljuk még az alábbi feladatokat is:, Express operációs rendszer telepítés, Laptop kijelző javítás, Dell szerviz. Notebook javítás: Dell laptop szerviz, Az operációs rendszer lassú betöltődése, Alaplapjavítás áramköri szinten

  • Számítógép javítás

    4300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Munkájának minősége nagyon kielégítő, és természetesen ajánlom szolgáltatásait másoknak is. Minden bizonnyal továbbra is igénybe vesszük a segítségét informatikai kérdésekben. A munkát gyorsan, könnyedén és humorral végezték el, annak ellenére, hogy a feladatok sokfélék és nagyon különbözőek voltak.

Tisztelt megrendelők! Laptop szerviz, laptop alkatrészek 1 év garanciával. Használt, újszerű laptopok 2 év garanciával.

Főbb szolgáltatásaink:, Operációs rendszer telepítés + adatmásolás, Videokártya javítás, Laptop felújítás, Hiba bevizsgálása, Hűtőrendszer tisztítás, CPU hűtőventilátor csere

  • Számítógép javítás

    3100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Végre találtam egy nagyszerű mestert! Nagyon pozitív ember és tudja, hogy mit csinál! :) Elvégezte a feladatot, és segített nekem további kérdésekkel a szakterületén. Folytatjuk a munkát! Kiemelten ajánljuk az egész iroda által, mint a feladat végrehajtóját!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj számítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy számítógép szerelő számítógép javítás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Számítógép javítás: mennyi az ára Miskolcon?

Miskolcon a számítógép javítás átlagára 4900 - 9200 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok valós értékeléseket?

Miskolcon a számítógép javítás szolgáltatáshoz már 38 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek számítógép szerelőt Miskolcon?

Ebben a pillanatban 29 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SZÁMÍTÓGÉP JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy számítógép szerelő?

Egy számítógép szerelő a következő munkával bízható meg bátran: számítógép javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy számítógép szerelő?

Egy megbízható számítógép szerelő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: számítógép javítás?

A számítógép javítás és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy számítógép szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas