Fejhallgató javítás: erre van szükséged Miskolcon és környékén?

Fejhallgató Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fejhallgató szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 18 fejhallgató szerelő közül! Korrekt fejhallgató javítás árak: 5300-9900 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Miskolcon környezetében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 fejhallgató szerelő most online

Nándor

Nándor

Еrdekel.

Balázs

Balázs

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fejhallgató javítás Miskolcon?

5300 - 9900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fejhallgató szerelőok Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fejhallgató szerelőt!

Én magam is közel 50 éve foglalkozom szórakoztató elektronika javításával. A RÁVISZ Szövetkezetnél eltöltött több évtized után mostanáig saját műhelyemben gyakorolom ezt a szakmát, amely egyben a hobbim is. Egy egy szép antik készülék sikeres restaurálása legalább akkora örömöt jelent számomra, mint a tulajdonosnak. Az audio-technika terén az alábbiakkal fordulnak leggyakrabban hozzám ügyfeleim: hifi javítás, hifi szerviz, erősítő javítás, erősítő szerviz, kazettás magnó javítás, lemezjátszó javítás, lemezjátszó szervoz, fonográf szerviz, magnó javítás, hangfal javítás, cd lejátszó javítás és még sok minden mással is… Kérdése van? Keressen elérhetőségeimen, vagy ha elromlott valamije, kérjen ingyenes diagnosztikát ITT!

  • Fejhallgató javítás

    6100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Köszönjük a szakértőnek! Pontos, nagyon gyorsan megoldotta a problémát a javítással, mindent a helyszínen, ami nagyon fontos!

Orion, Videoton hangsugárzók javítása eredeti, vagy után gyártott alkatrészekkel!

  • Fejhallgató javítás

    5700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Minden nagyszerű! Várakozás közben jól elbeszélgettünk. Bónuszként megszabadultam a portól.

1991-óta foglalkozunk szórakoztató elektronikai készülékek javításával. Több évtizedes tapasztalattal és felkészülten várjuk a javításra szoruló készülékeket. Ha meghibásodott a készüléke, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Várjuk megrendeléseiket személyesen vagy a telefonszámainkon. Érdeklődéseiket, kérdéseiket is szívesen fogadjuk. Kérjük, keressenek! Várjuk megrendeléseiket.

  • Fejhallgató javítás

    5100 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Minden tervezett történik, és még ezen felül is.tselo rendezett.Budet alkalmazás, ha szükséges.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fejhallgató szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fejhallgató szerelő fejhallgató javítás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Fejhallgató javítás: mennyi a munkadíj Miskolcon?

Miskolcon a fejhallgató javítás átlagos díja 5500 - 10400 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Fejhallgató Szerelőok - mi alapján válasszunk Miskolcon?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok fejhallgató szerelőt Miskolcon?

Most 21 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FEJHALLGATÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetek fejhallgató szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható fejhallgató szerelőt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: fejhallgató javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy fejhallgató szerelő?

Egy jó fejhallgató szerelő részletes árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: fejhallgató javítás?

A fejhallgató javítás és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy fejhallgató szerelőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas