Av vevő javítása: erre van szükséged Miskolcon és környékén?

Av Vevő Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj av vevő szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 16 av vevő szerelő közül! Korrekt av vevő javítása árak: 4600-8600 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Miskolcon közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 av vevő szerelő most online

Péter

Péter

Еrdekel.

Tibor

Tibor

Sok tapasztalatom van

Dániel

Dániel

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az av vevő javítása Miskolcon?

4600 - 8600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb av vevő szerelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező av vevő szerelőt!

Távirányító javítás. Sokan nem is gondolják, hogy a távirányítókat gazdaságosan meg lehet javítani. Leggyakrabban előforduló hibajelenség, hogy a gombok nem működnek. Ennek a hibának a javítását már 1200.-Ft-ért elvégezzük. Kicseréljük az elkopott érintkezőket és minden esetben meg is tisztítjuk a távirányítót. Ezen kívül az elemek okozzák a legtöbb meghibásodást. Az olcsó elemekből már pár hónap használat után szivárogni kezd a tartalmuk, ami erősen maró anyag. Megmarja az elemérintkezőket, majd a panellel is végez. Ne használjanak, csak tartós elemet! A javítás legtöbbször eredményes. Várjuk nyitvatartási időben. Forduljon hozzánk bizalommal!

  • Av vevő javítása

    3800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Ez a technikus azonnal jött és gyorsan megjavította a tv-t (diódákat kellett cserélni) és minden tökéletesen működik!

Rádiók, magnók, lemezjátszók, CD lejátszók, erősítők, aktív hangfalak, Music-centerek és Hi-Fi tornyok javítását a szervizünkben vállaljuk. Kisebb munkákat is vállalunk, mint pl.: jack dugók cseréje, leszakadt vezetékek visszaforrasztása, stb. Ne dobja ki, a meghibásodott készülékét! Kérjen árajánlatot, mert legtöbbször megéri a javítás! Sokat spórolhat, ha olcsón megjavítjuk Önnek, mert nem kell újat vennie.

  • Av vevő javítása

    5200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Nagy mestere a szakmájának, mindent szépen és gyorsan csinált, és ami a legfontosabb, otthon! Tudom ajánlani!

Hangszórójavítás: vállalom mély és középsugárzók javítását elsősorban gyári javítókészlettel, magassugárzók javítását elsősorban szintén gyári diafragmákkal. Amennyiben nem szerezhető be eredeti, gyári javítókészlet, diafragma (magasbetét), akkor megoldható egyéb forrásból beszerzett alkatrészekből a hangszórók javítása. Azonban, ez esetben nem garantálható azonosság az eredetivel. Tehát főleg, ha több alkatrészt is cserélni kell, akkor lényegében egy másik, új hangszórót kapunk. Ezért ezt a megoldást kizárólag csak akkor javaslom, ha valóban nem szerezhető be eredeti javítókészlet.

  • Av vevő javítása

    3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Nagyszerű munkás, gyorsan megérkezett, mindent azonnal elvégzett, a javításon kívül hasznos tippeket adott a művelethez.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj av vevő szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy av vevő szerelő av vevő javítása közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Av vevő javítása: mennyibe kerül Miskolcon?

Miskolcon az av vevő javítása átlagára 5400 - 10200 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Av Vevő Szerelők - hogyan választhatunk Miskolcon?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek av vevő szerelőt Miskolcon?

Ebben a pillanatban 21 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AV VEVŐ JAVÍTÁSA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy av vevő szerelő?

Egy av vevő szerelő a következő feladattal bízható meg bátran: av vevő javítása vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi av vevő szerelő segítségét?

Egy megbízható av vevő szerelő az av vevő javítása mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: av vevő javítása?

Az Av vevő javítása és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy av vevő szerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas