Lemezjátszó javítás szolgáltatásra van szükséged Miskolcon és környékén?

Lemezlejátszó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj lemezlejátszó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 18 lemezlejátszó szerelő közül! Korrekt lemezjátszó javítás árak: 5700-10700 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Miskolcon környékén elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 lemezlejátszó szerelő most online

Norbert

Norbert

Еrdekel.

Viktor

Viktor

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a lemezjátszó javítás Miskolcon?

5700 - 10700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb lemezlejátszó szerelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lemezlejátszó szerelőt!

Én magam is közel 50 éve foglalkozom szórakoztató elektronika javításával. A RÁVISZ Szövetkezetnél eltöltött több évtized után mostanáig saját műhelyemben gyakorolom ezt a szakmát, amely egyben a hobbim is. Egy egy szép antik készülék sikeres restaurálása legalább akkora örömöt jelent számomra, mint a tulajdonosnak. Az audio-technika terén az alábbiakkal fordulnak leggyakrabban hozzám ügyfeleim: hifi javítás, hifi szerviz, erősítő javítás, erősítő szerviz, kazettás magnó javítás, lemezjátszó javítás, lemezjátszó szervoz, fonográf szerviz, magnó javítás, hangfal javítás, cd lejátszó javítás és még sok minden mással is… Kérdése van? Keressen elérhetőségeimen, vagy ha elromlott valamije, kérjen ingyenes diagnosztikát ITT!

  • Lemezjátszó javítás

    6100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Köszönjük a szakértőnek! Pontos, nagyon gyorsan megoldotta a problémát a javítással, mindent a helyszínen, ami nagyon fontos!

Orion, Videoton hangsugárzók javítása eredeti, vagy után gyártott alkatrészekkel!

  • Lemezjátszó javítás

    5700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Minden nagyszerű! Várakozás közben jól elbeszélgettünk. Bónuszként megszabadultam a portól.

1991-óta foglalkozunk szórakoztató elektronikai készülékek javításával. Több évtizedes tapasztalattal és felkészülten várjuk a javításra szoruló készülékeket. Ha meghibásodott a készüléke, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Várjuk megrendeléseiket személyesen vagy a telefonszámainkon. Érdeklődéseiket, kérdéseiket is szívesen fogadjuk. Kérjük, keressenek! Várjuk megrendeléseiket.

  • Lemezjátszó javítás

    5100 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Minden tervezett történik, és még ezen felül is.tselo rendezett.Budet alkalmazás, ha szükséges.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj lemezlejátszó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lemezlejátszó szerelő lemezjátszó javítás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lemezjátszó javítás: mennyibe kerül Miskolcon?

Miskolcon a lemezjátszó javítás átlagára 5500 - 10400 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valódi értékeléseket?

Miskolcon a lemezjátszó javítás szolgáltatáshoz már 29 értékelést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok lemezlejátszó szerelőt Miskolcon?

Ebben a pillanatban 22 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LEMEZJÁTSZÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok lemezlejátszó szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált lemezlejátszó szerelőt keresned ha erre van szükséged: lemezjátszó javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi lemezlejátszó szerelő segítségét?

Egy megbízható lemezlejátszó szerelő a lemezjátszó javítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: lemezjátszó javítás?

A lemezjátszó javítás és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy lemezlejátszó szerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas