Rádió javítás szolgáltatásra van szükséged Miskolcon és környékén?

Rádió Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj rádió szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 25 rádió szerelő közül! Korrekt rádió javítás árak: 4200-7800 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Miskolcon környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 rádió szerelő most online

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a rádió javítás Miskolcon?

4200 - 7800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb rádió szerelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező rádió szerelőt!

Elromlott a televíziója és kezdődik a kedvenc műsora? Nincs kép a monitoron, pedig halaszthatatlan dolga lenne a számítógépen? Hívjon minket!

  • Rádió javítás

    5300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Mindent szeretett, megjavította a TV-met aznap, amikor kapcsolatba léptem vele, nagyon hálás, ajánlom.

Többen kérdezték, hogy betört kijelzőt lehet-e javítani, illetve mennyibe kerülne a javítás. A betört kijelző nem javítható!!! A kijelző cseréje többe kerülne, mintha venne egy új készüléket, tehát nem gazdaságos, ezért nem rendelünk. Természetesen, ha szerez egy másik készüléket, működő kijelzővel, akkor vállaljuk a cserét egyik készülékből a másikba.

  • Rádió javítás

    4100 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Minden rendben van, a tévékészülék megjavítva. A garancia 1 év.

Hangszóró javítással foglalkozom! Többféle típusú hangszórók felújítását vállalom, nagy rutinnal és több évtizedes tapasztalattal rendelkezem. Elismert hangszóró márkákat is javítok. Akár habszivacs peremezés vagy valódi gumiperem is megoldható, ami évtizedekig bírja! Tekercselés bármilyen hangszórónál, szinte bármilyen ellenállásra. De akár dupla tekercsessé alakítás! Rózsazajjal ki tudom mérni bármilyen hangszóró frekvencia átvitelét ha szükséges. Teljes felújítást is tudok vállalni. Ilyenkor minden alkatrészt kicserélek a hangszóróban (lengőtekercs, pille, membrán, perem, porvédő sapka, kivezetőszál). Karbon hangszóró alkatrészeket is előállítok javítás céljára (pl.: membrán, vagy porvédő).

  • Rádió javítás

    4700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Minden jól sikerült gyorsan és minőségileg, mindenkinek ajánlom a mestert

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj rádió szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy rádió szerelő rádió javítás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Rádió javítás: mennyi az ára Miskolcon?

Miskolcon a rádió javítás átlagos díja 5000 - 9300 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hiteles véleményeket?

Miskolcon a rádió javítás szolgáltatáshoz már 27 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek rádió szerelőt Miskolcon?

Ebben a pillanatban 21 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést RÁDIÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatok rádió szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált rádió szerelőt hívnod akkor, ha erre van szükséged: rádió javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy rádió szerelő?

A jó rádió szerelő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: rádió javítás?

A rádió javítás és összes részfeladata ide sorolható. Egy rádió szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas