Erősítő javítás: erre van szükséged Miskolcon és környékén?

Erősítő Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj erősítő szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 27 erősítő szerelő közül! Korrekt erősítő javítás árak: 5400-10200 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Miskolcon környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 erősítő szerelő most online

Sándor

Sándor

Еrdekel.

Tivadar

Tivadar

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az erősítő javítás Miskolcon?

5400 - 10200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb erősítő szerelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező erősítő szerelőt!

Elromlott a televíziója és kezdődik a kedvenc műsora? Nincs kép a monitoron, pedig halaszthatatlan dolga lenne a számítógépen? Hívjon minket!

  • Erősítő javítás

    5300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Mindent szeretett, megjavította a TV-met aznap, amikor kapcsolatba léptem vele, nagyon hálás, ajánlom.

Nem kapható már video? Miért nem javíttatja meg velünk? Most még van alkatrész, de ahogy a videok kifogytak az üzletekből, úgy holnap már lehet, hogy alkatrész sem lesz. Ne halogassa tovább! Hozza be még ma szervizünkbe és mi olcsón és gyorsan megjavítjuk Önnek!

  • Erősítő javítás

    3600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Gyors és minőségi javítás. Kellemes kivitelező, hasznos tippeket adott a használathoz. 👍

Hangszóró javítással foglalkozom! Többféle típusú hangszórók felújítását vállalom, nagy rutinnal és több évtizedes tapasztalattal rendelkezem. Elismert hangszóró márkákat is javítok. Akár habszivacs peremezés vagy valódi gumiperem is megoldható, ami évtizedekig bírja! Tekercselés bármilyen hangszórónál, szinte bármilyen ellenállásra. De akár dupla tekercsessé alakítás! Rózsazajjal ki tudom mérni bármilyen hangszóró frekvencia átvitelét ha szükséges. Teljes felújítást is tudok vállalni. Ilyenkor minden alkatrészt kicserélek a hangszóróban (lengőtekercs, pille, membrán, perem, porvédő sapka, kivezetőszál). Karbon hangszóró alkatrészeket is előállítok javítás céljára (pl.: membrán, vagy porvédő).

  • Erősítő javítás

    4700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Minden jól sikerült gyorsan és minőségileg, mindenkinek ajánlom a mestert

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj erősítő szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy erősítő szerelő erősítő javítás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Erősítő javítás: mennyi az ára Miskolcon?

Miskolcon az erősítő javítás átlagára 5500 - 10400 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi véleményeket?

Miskolcon az erősítő javítás szolgáltatáshoz már 27 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok erősítő szerelőt Miskolcon?

Most 21 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ERŐSÍTŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetünk erősítő szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált erősítő szerelőt megbíznod akkor, ha erre van szükséged: erősítő javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a erősítő szerelő?

Egy jó erősítő szerelő pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged rá: erősítő szerelő?

Ha profi erősítő szerelő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az Erősítő javítás és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas