Erősítő potméter javítás szolgáltatásra van szükséged Miskolcon és környékén?

Erősítő Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj erősítő szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 28 erősítő szerelő közül! Korrekt erősítő potméter javítás árak — 7100-13400 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Miskolcon környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 erősítő szerelő most online

Alajos

Alajos

Еrdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Róbert

Róbert

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az erősítő potméter javítás Miskolcon?

7100 - 13400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb erősítő szerelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező erősítő szerelőt!

Elromlott a televíziója és kezdődik a kedvenc műsora? Nincs kép a monitoron, pedig halaszthatatlan dolga lenne a számítógépen? Hívjon minket!

  • Erősítő potméter javítás

    5300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Mindent szeretett, megjavította a TV-met aznap, amikor kapcsolatba léptem vele, nagyon hálás, ajánlom.

Nem kapható már video? Miért nem javíttatja meg velünk? Most még van alkatrész, de ahogy a videok kifogytak az üzletekből, úgy holnap már lehet, hogy alkatrész sem lesz. Ne halogassa tovább! Hozza be még ma szervizünkbe és mi olcsón és gyorsan megjavítjuk Önnek!

  • Erősítő potméter javítás

    3600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Gyors és minőségi javítás. Kellemes kivitelező, hasznos tippeket adott a használathoz. 👍

Hangszóró javítással foglalkozom! Többféle típusú hangszórók felújítását vállalom, nagy rutinnal és több évtizedes tapasztalattal rendelkezem. Elismert hangszóró márkákat is javítok. Akár habszivacs peremezés vagy valódi gumiperem is megoldható, ami évtizedekig bírja! Tekercselés bármilyen hangszórónál, szinte bármilyen ellenállásra. De akár dupla tekercsessé alakítás! Rózsazajjal ki tudom mérni bármilyen hangszóró frekvencia átvitelét ha szükséges. Teljes felújítást is tudok vállalni. Ilyenkor minden alkatrészt kicserélek a hangszóróban (lengőtekercs, pille, membrán, perem, porvédő sapka, kivezetőszál). Karbon hangszóró alkatrészeket is előállítok javítás céljára (pl.: membrán, vagy porvédő).

  • Erősítő potméter javítás

    4700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Minden jól sikerült gyorsan és minőségileg, mindenkinek ajánlom a mestert

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj erősítő szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy erősítő szerelő erősítő potméter javítás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Erősítő potméter javítás: mennyi a munkadíj Miskolcon?

Miskolcon az erősítő potméter javítás átlagos ára 5900 - 11100 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valós értékeléseket?

Miskolcon az erősítő potméter javítás szolgáltatáshoz már 30 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek erősítő szerelőt Miskolcon?

Jelenleg 23 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ERŐSÍTŐ POTMÉTER JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy erősítő szerelő?

Egy erősítő szerelő ezzel a munkával bízható meg: erősítő potméter javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi erősítő szerelő segítségét?

Egy profi erősítő szerelő az erősítő potméter javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: erősítő potméter javítás?

Az Erősítő potméter javítás és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy erősítő szerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas