Windows 10 javítás szolgáltatásra van szükséged Miskolcon és környékén?

Számítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj számítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 22 számítógép szerelő közül! Korrekt windows 10 javítás árak: 5800-10800 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Miskolcon környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 számítógép szerelő most online

György

György

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a windows 10 javítás Miskolcon?

5800 - 10800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb számítógép szerelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező számítógép szerelőt!

Árpád, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Alaplapi csatlakozó csere ajándék tisztítással NORMÁL LAPTOP. Készletről történő alaplapi csatlakozó csere esetében most komplett külső-belső tisztítást adunk mellé ajándékba! Ár: 19990 Ft. Munkaidő: 1-2 nap

Fő profilunk:, Javítási szakvélemény, IBM notebook javítás, laptop szerviz, Laptop HDD hibák smart kódok, Lassú a szoftverek működése, Tápáramkör javítás

  • Windows 10 javítás

    4700 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Mester azonnal válaszolt, világosan és szakszerűen tájékoztatott a szükséges munkák módszertanáról, a számomra megfelelő időpontban felhajtott, elvégezte az összes extra bónuszt, általában nagyon kellemes benyomást hagyott, ajánlom, hogy ne legyenek kétségeim, ha ezt a mestert választják!

Üdvözlöm! Szerviz szolgáltatás Laptop értékesítés utáni időszakban tanúsított ügyfélközpontú magatartás határozza meg cégünk elismertségét, és jó hírnevét.

A fentieken kívül vállaljuk még az alábbi feladatokat is:, Express operációs rendszer telepítés, Laptop kijelző javítás, Dell szerviz. Notebook javítás: Dell laptop szerviz, Az operációs rendszer lassú betöltődése, Alaplapjavítás áramköri szinten

  • Windows 10 javítás

    4300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Munkájának minősége nagyon kielégítő, és természetesen ajánlom szolgáltatásait másoknak is. Minden bizonnyal továbbra is igénybe vesszük a segítségét informatikai kérdésekben. A munkát gyorsan, könnyedén és humorral végezték el, annak ellenére, hogy a feladatok sokfélék és nagyon különbözőek voltak.

Tisztelt megrendelők! Laptop szerviz, laptop alkatrészek 1 év garanciával. Használt, újszerű laptopok 2 év garanciával.

Főbb szolgáltatásaink:, Operációs rendszer telepítés + adatmásolás, Videokártya javítás, Laptop felújítás, Hiba bevizsgálása, Hűtőrendszer tisztítás, CPU hűtőventilátor csere

  • Windows 10 javítás

    3100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Végre találtam egy nagyszerű mestert! Nagyon pozitív ember és tudja, hogy mit csinál! :) Elvégezte a feladatot, és segített nekem további kérdésekkel a szakterületén. Folytatjuk a munkát! Kiemelten ajánljuk az egész iroda által, mint a feladat végrehajtóját!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj számítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy számítógép szerelő windows 10 javítás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Windows 10 javítás: mennyibe kerül Miskolcon?

Miskolcon a windows 10 javítás átlagos díja 5200 - 9800 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Számítógép Szerelők - mi alapján választhatunk Miskolcon?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok számítógép szerelőt Miskolcon?

Jelenleg 19 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést WINDOWS 10 JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Mivel foglalkozik egy számítógép szerelő?

Egy számítógép szerelő a következő munkával kereshető meg: windows 10 javítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi számítógép szerelő segítségét?

Egy jó számítógép szerelő a windows 10 javítás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor számítógép szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas