Törött kijelző telefon adatmentés: erre van szükséged Miskolcon és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 27 telefon szerelő közül! Korrekt törött kijelző telefon adatmentés árak — 6000-11300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Miskolcon közelében dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 telefon szerelő most online

Illés

Illés

Еrdekel.

Rita

Rita

Sok tapasztalatom van

Anita

Anita

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a törött kijelző telefon adatmentés Miskolcon?

6000 - 11300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Kedves érdeklődő! A legolcsóbban, a legkorszerűbb technikával kavicsfelverődés javítás. Akár közvetlenül esőzés után, hétvégén is. Előzetes telefon egyeztetés szükséges

Szerviz szolgáltatásunk:, iphone 5s akkumulátor csere, huawei akkumulátor csere, huawei akkumulátor csere, vezetékes csengő szerelés, vezetékes csengő szerelés

  • Törött kijelző telefon adatmentés

    5400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon gyorsan és hatékonyan kicserélte a telefonom akkumulátorát.

Üdvözlöm! Piacvezető garancián túli szervizként az elsők között voltunk, akik elkezdték szolgáltatásukat, és azóta is töretlenül fejlődünk.

Szerviz szolgáltatásunk:, telefon üveg karc javítás, xiaomi akkumulátor csere, telefon újratelepítés, telefon szoftver javítás, telefon üvegcsere

  • Törött kijelző telefon adatmentés

    6200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon menő ezermester! Csak egy profi a szakmájában👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 nagyon sok tanácsot adott , és én is sokat tanultam az iphone-okról)))) nagyon köszönöm))))

Zita Ume
2 éve

Tisztelt leendő Ügyfeleim! A mobilszerviz munkatársai több mint 10 év tapasztalattal rendelkeznek és folyamatos képzéseken vesznek részt, hogy minden probléma esetén naprakészek legyenek. Európai szintű kapcsolatrendszerünknek köszönhetően gyorsan és széles körben tudjuk beszerezni a szervizeléshez szükséges tartozékokat, melyek többsége azonnal elérhető rendkívüli eszköz és alkatrész készletünkből. Nem kell tehát napokat várni a javítással, amíg a szükséges alkatrész megérkezik egy másik országból, példaképp a kijelző javítás akár 1 órán belül elvégezhető, ha ragasztás szükséges a száradási időt viszont figyelembe kell venni.

Fő profilunk:, törött kijelző javítás, telefon bekapcsoló gomb javítás, telefon üvegcsere, iphone 8 plus akkumulátor csere, telefon üveg karc javítás

  • Törött kijelző telefon adatmentés

    4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Minden a legjobb! Azonnal jött, és gyorsan kicserélte az akkumulátort. Köszönöm.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő törött kijelző telefon adatmentés közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Törött kijelző telefon adatmentés: mennyi az ára Miskolcon?

Miskolcon a törött kijelző telefon adatmentés átlagos díja 4100 - 7700 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - mi alapján választhatunk Miskolcon?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Miskolcon?

Jelenleg 20 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TÖRÖTT KIJELZŐ TELEFON ADATMENTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy telefon szerelő?

Egy telefon szerelő a következő munkával bízható meg bátran: törött kijelző telefon adatmentés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy telefon szerelő segítségét?

Egy megbízható telefon szerelő a törött kijelző telefon adatmentés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: törött kijelző telefon adatmentés?

A törött kijelző telefon adatmentés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide tartozhat. Egy telefon szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas