Akril kád beépítése Nyíregyházán tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Ha szeretné frissíteni fürdőszobáját egy modern és tartós megoldással, válassza az akril kád beépítés szolgáltatásunkat! Tapasztalt szakembereink segítenek megtalálni az ideális kádat a fürdőszoba méretei és stílusa alapján. A kiváló minőségű anyagokból készült kádak hosszú élettartammal rendelkeznek és könnyen tisztíthatóak. Ráadásul, az áraink versenyképesek, a kádak ára 50 000 és 200 000 forint között változhat attól függően, hogy milyen méretű és típusú kádra van szüksége. Ne habozzon, válassza szolgáltatásunkat és élvezze a modern és kényelmes fürdőszobát!

10 szakember, aki végzi az akril kád beépítését most online

János

János

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

A környeken vagyok.

László

László

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

18200 - 34100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik az akril kád beépítését Nyíregyházán!

Árpád M.
Árpád M. 4405 Nyíregyháza Online

Szakemberek 1 órán belüli kiérkezéssel garantálják dugulásának megszüntetését éjjel-nappal. Több éves szakmai tapasztalattal vállaljuk duguláselhárítást Budapest, és Pest megyében. NINCS Kiszállási Díj. Garanciális Munkavállalás. Azonnali Segítség.

  • Akril kád beépítése

    6000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Duguláselhárítás Budapesten a 10.kerületben volt a konyhában. Profi munka segítőkész szakemberek!

Izidor
2 éve
Ferenc J.
Ferenc J. 4432 Nyíregyháza Online

Megbízható regisztrált Víz-Gáz-Fűtés szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 100% Garancia. Minden típus javítása. 33 év tapasztalat. Regisztrált szerelő.

  • Akril kád beépítése

    3800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Este 10 órakor hívtam őket 30 percen belül megcsinálták a rossz mosogatonkat korrekten össze takarítottak maguk után köszönöm

Vilmos
2 éve
Zsolt M.
Zsolt M. 4431 Nyíregyháza Online

Kizárólag bontás nélkül dolgozunk gépeink lehetővé teszik hogy bontás nélkül megszüntessük. a dugulást otthonában vagy irodájában munkánkat a leg nagyobb körültekintéssel végezzük. Csatornatisztítás. Csatorna és csőkamerázás.

  • Akril kád beépítése

    3300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Ez év augusztus 2.-án e-mailen kértünk információt, segítséget a cégtől, de több mint egy hónap alatt válaszra sem méltattak. Pedig a szolgáltatásukat már 1 x igénybe vettük és akkor úgy gondoltuk Ők +felelőek lesznek számunkra. Tévedtünk.Úgy látszik más kivitelezőt kell keresnünk már megint :( Mi a buli a cégeknek, hogy nem reagálnak az e-mailekre? Akkor minek adnak meg ilyen lehetőségeket ? Így nem lesznek megbízhatóak.

Izidor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj most akril kád beépítő szakembert percek alatt! Kérj árajánlatot az ellenőrzött, helyi szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen!

Egy szakember, aki végzi az akril kád beépítését, akril kád beépítése közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen kiegészítők és extra lehetőségek érhetők el az akril kádakhoz?

Az akril kádakhoz különböző kiegészítők és extra lehetőségek érhetők el, például fejtámla, vízsugár, masszázsrendszer, szűrő, lefolyó és csaptelep. Ezek a kiegészítők és lehetőségek hozzájárulnak a kád kényelmesebbé és funkcionálisabbá tételéhez.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen árszinten mozognak az akril kádak, és hol lehet őket vásárolni?

Az akril kádak általában 40 000 és 150 000 forint közötti áron mozognak, és számos helyen vásárolhatók, többek között speciális fürdőszobai boltokban, építőanyag-áruházakban és online boltokban is. Az árakat befolyásolhatja a kád mérete, a minősége és a designja is.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan válasszam ki a megfelelő méretű akril kádat fürdőszobámhoz?

A megfelelő méretű akril kád kiválasztásakor fontos figyelembe venni a fürdőszoba rendelkezésre álló helyét és a személyes igényeket. A kád szélessége általában 70-80 cm, hossza pedig 140-180 cm lehet. Ha kis fürdőszobád van, válassz kisebb méretű kádat, hogy ne foglalja el az egész helyet. Ha nagyobb fürdőszobád van, akkor választhatsz

Olvas

Gyakori kérdés

Van-e garancia az akril kádakra, és milyen feltételekkel érvényes?

Az akril kádarakra általában garancia jár, amelynek időtartama és feltételei a gyártótól függnek. Általában 1-5 év garanciát vállalnak az akril kádakra, amely csak gyártási hibákra vonatkozik, és nem terjed ki az esetleges szakszerűtlen használatból, tisztításból vagy karbantartásból adódó károkra. Fontos azonban, hogy az akril kád ápol

Olvas