Hidromasszázs kád beépítése Nyíregyházán gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Új szolgáltatásunkkal mostantól Ön is élvezheti a kényelmes és relaxáló hidromasszázs élményt otthonában! Szakembereink segítségével könnyedén beépítjük a hidromasszázs kádat otthonába, így bármikor élvezheti a masszázst és feltöltődhet a stresszes hétköznapok után. Miért válassza szolgáltatásunkat? Mert szakembereink tapasztaltak és megbízhatóak, garantáltan minőségi munkát végeznek. Emellett az áraink is versenyképesek, így Ön biztos lehet benne, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja. Az árak a beépítés nehézségétől függnek, de biztosak vagyunk benne, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást az Ön igényeihez és pénztárcájához. Ne habozzon, válassza szolgáltatásunkat és élvezze a kényelmes és relaxáló hidromasszázs élményt otthonában! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma és kérjen árajánlatot!

10 szakember, aki végzi a hidromasszázs kád beépítését most online

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Gábor

Gábor

A környeken vagyok.

Tivadar

Tivadar

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

20400 - 38300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a hidromasszázs kád beépítését Nyíregyházán!

Mihály L.
Mihály L. 4551 Nyíregyháza Online

Megbízható regisztrált Víz-Gáz-Fűtés szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 33 év tapasztalat. Budapest Pest megye. Minden típus javítása. Regisztrált szerelő.

  • Hidromasszázs kád beépítése

    5100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Segítőkészek voltak és korrekt munkát végeztek. Ajánlom!

Imre
2 éve
Zoltán N.
Zoltán N. 4405 Nyíregyháza Online

A legkorszerűbb gépi technikával, 0-24 órában és több mint 20 év tapasztalattal. Nálunk a Higiénia és a Biztonság most a legfontosabb: Hívjon minket bizalommal! 0-24 órás ügyelet. 7 nap garancia. Azonnali, gyors kiszállás.

  • Hidromasszázs kád beépítése

    5200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Azt hirdetik, hogy hétvégén is rendelkezésre állnak, no ezt nem kell komolyan venni. Egy háromnapos hétvége első napján hívtam, "majd hétfőn tudunk menni".

Péter
2 éve
Zsolt M.
Zsolt M. 4431 Nyíregyháza Online

Kizárólag bontás nélkül dolgozunk gépeink lehetővé teszik hogy bontás nélkül megszüntessük. a dugulást otthonában vagy irodájában munkánkat a leg nagyobb körültekintéssel végezzük. Csatornatisztítás. Csatorna és csőkamerázás.

  • Hidromasszázs kád beépítése

    3300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Ez év augusztus 2.-án e-mailen kértünk információt, segítséget a cégtől, de több mint egy hónap alatt válaszra sem méltattak. Pedig a szolgáltatásukat már 1 x igénybe vettük és akkor úgy gondoltuk Ők +felelőek lesznek számunkra. Tévedtünk.Úgy látszik más kivitelezőt kell keresnünk már megint :( Mi a buli a cégeknek, hogy nem reagálnak az e-mailekre? Akkor minek adnak meg ilyen lehetőségeket ? Így nem lesznek megbízhatóak.

Izidor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértőt már ma hidromasszázs kád beépítéséhez! Tedd kattinthatóvá percek alatt az ajánlatokat ellenőrzött, helyi szakemberektől. És ami a legjobb: INGYEN, kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, aki végzi a hidromasszázs kád beépítését, hidromasszázs kád beépítése közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mennyi idő alatt ér el a hidromasszázs kád a kívánt hőmérsékletre?

A hidromasszázs kád általában 20-30 perc alatt éri el a kívánt hőmérsékletet, azonban ez függ a kád méretétől, teljesítményétől és az alapvíz hőmérsékletétől is. Fontos, hogy ne állítsuk túl magasra a hőmérsékletet, mert az egészségre ártalmas lehet.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen típusú hidromasszázs kádak rendelkeznek beépített vízleeresztő rendszerrel?

Azok a hidromasszázs kádak rendelkeznek beépített vízleeresztő rendszerrel, amelyek kifejezetten erről a funkcióról vannak tervezve és gyártva.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen biztonsági előírásoknak kell megfelelni a hidromasszázs kád beépítésekor?

A hidromasszázs kád beépítésekor be kell tartani a víz- és elektromos biztonsági előírásokat, valamint a helyi építési és épületbiztonsági szabályozásokat. Az elektromos rendszernek megfelelő földeléssel kell rendelkeznie, és az elemeknek vízszintesen kell elhelyezkedniük. A kádnak megfelelően szellőzőnek kell lennie és a vízellátó rendszernek megfelelően kell műkö

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen hidromasszázs kád típusok alkalmasak idősebb emberek számára?

Az idősebb emberek számára a hidromasszázs kád típusok közül ajánlottak az alacsonyabb bejárati küszöbbel rendelkező, kényelmesen megközelíthető modellek, valamint a biztonságos belépés és kilépés érdekében ajánlottak a fogantyúkkal ellátott kádak. Emellett érdemes olyan hidromasszázs kádot választani, amely rendelkezik az idősebb emberek számára megfelel

Olvas