Teljes körű alaprajz tervezés Nyíregyházán. Az Ön igényeire szabva!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb építészmérnököket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 62 építészmérnök közül, 5200-9800 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Nyíregyházán bérelj fel a legjobb szakembereket a alaprajz tervezés! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Nyíregyházán környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

9 építészmérnök most online

Gabor

Gabor

Ingyenes kiszallas.

Laszló

Laszló

erdekel.

Daniel

Daniel

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül az alaprajz tervezés Nyíregyházán?

5200 - 9800 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

István J.
István J. 4400 Nyíregyháza Online

Most még egy ajándék kiegészítőt is választhatsz mellé. Induljon hát a tervezés! Válogass kész tervek közül, vagy terveztess.

 • Alaprajz tervezés

  6600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Olcsó és minőségi szolgáltatást nyújtó cég, továbbra is velük fogok dolgozni.

Zsolt S.
Zsolt S. 4246 Nyíregyháza Online

Gázcső szerelése tervezéstől a kiépítésig, mi minden megcsinálunk. Hívjon most! Gázcső hálózat tervezése, kiépítése kompletten, átadással ügyintézéssel. Kazán javítás. Kazáncsere.

 • Alaprajz tervezés

  3800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Rendkívül profi szakember!

Teljeskörű gépészeti kivitelezés a tervezéstől egészen a rendszerek beüzemelésig. Épületgépész Tervező - Számunkra a kiváló minőség a legfontosabb. Kivitelezés. Teljekörű szolgáltatás. 15+ év szakértelem. Tervezés.

 • Alaprajz tervezés

  4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Attilában egy nagyon precíz, jól képzett szakembert ismerhettem meg! Nagyon kreatív építész, aki nem csak az épület kűlcsínyére, de az ingatlan későbbi használhatóságára, kényelmére is nagy gondot fordít. Legyen szó tervezésről, vagy építésügyi szakértésről, mindenből a maximumot hozza ki a megrendelő számára! Csak ajánlani tudom mindenkinek! 😊

János M.
János M. 4246 Nyíregyháza Online

Megújult analítikus modellezés, tervalapú terheléselemzés, generaítív tervezés. Teljes megoldás komplex 3D épülettervezéshez! Szakértő csapat.

 • Alaprajz tervezés

  10900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Pontos, precíz, gyors és segítőkész! Csak ajánlani tudom!

Gábor S.
Gábor S. 4551 Nyíregyháza Online

Minőségi télikertek egyedi árakkal. Kérjen ajánlatot vagy visszahívást! Elegáns télikert, teraszbeépítés. Esztétikus rendszerek, egyedi tervezés. Egyedi megoldások. Számítógépes tervezés. 17 év tapasztalat. Típusok: Télikert, Előtető, Pergola, Nyílászáró, Függönyfal.

 • Alaprajz tervezés

  9600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon rendes csapat !

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök alaprajz tervezés közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Alaprajz tervezés: mennyi a munkadíj Nyíregyházán?

Nyíregyházán az alaprajz tervezés átlagos díja 3700 - 6900 Ft/óra. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészmérnökk - mi alapján válasszunk Nyíregyházán?

Nyíregyházán az alaprajz tervezés szolgáltatáshoz már 53 értékelést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok építészmérnökt Nyíregyházán?

Most 41 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ALAPRAJZ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok építészmérnökt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált építészmérnökt megbíznod akkor, ha erre van szükséged: alaprajz tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a építészmérnök?

A jó építészmérnök pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: alaprajz tervezés?

Az Alaprajz tervezés és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy építészmérnökt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas