Családi ház bővítés tervezés Nyíregyházán tapasztalt szakemberekkel!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb építészmérnököket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 56 építészmérnök közül! Korrekt családi ház bővítés tervezés árak — 11800-22100 Ft/óra. érelje fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Nyíregyházán környezetében található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

8 építészmérnök most online

Norbert

Norbert

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Gyula

Gyula

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a családi ház bővítés tervezés Nyíregyházán?

11800 - 22100 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Zsolt P.
Zsolt P. 4405 Nyíregyháza Online

Nem csak épületeket, hanem jól használható tereket tervezünk, nagyvonalú térszervezéssel. Családi ház, hotel, panzió tervezés élhető, jól használható terekkel. tervezés. felújítás. családi ház felújítás. Szolgáltatások: Realisztikus látványterv, Visszafogott elegancia.

 • Családi ház bővítés tervezés

  8500 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Ajánlom Leventééket, mert a szolgáltatás, amit nyújtanak becsülendő a mai világban. Kérdéseinkre mindig gyors és egyértelmű válaszokat kaptunk, nincs mismásolás, a munka átlátható, gyors és eredményes volt.

Miklós J.
Miklós J. 4481 Nyíregyháza Online

A tervezés nálunk közös alkotótevékenység, alappillére az állandó párbeszéd ügyfeleinkkel.

 • Családi ház bővítés tervezés

  6400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon tehetséges építész, emellett szakmailag a toppon van, kreatív design ötletekkel látott el bennünket a családi házunk tervezése során, valamint nagyon ügyelt a megfelelő funkcionalitásra is. Nagyon kedves és türelmes, mindig rugalmasan és segítőkészen állt az újabb és újabb módosítási ötleteinkhez. Továbbá hatalmas segítség volt, hogy a régióban igen jó kapcsolati rendszerrel rendelkezik a többi szakági tervező és kivitelező tekintetében. Bátran ajánlom mindenki számára!

Tomi Eber
2 éve
Ferenc B.
Ferenc B. 4433 Nyíregyháza Online

tervezés, beruházásszervezés, műszaki ellenőrzés, minden építési szakágban referenciákkal. ipari és kereskedelmi projekt referenciák, tervezés és műszaki ellenőrzés egy kézben. nemzetközi referenciák. project management. két évtizedes tapasztalat.

 • Családi ház bővítés tervezés

  11300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Házunk alapjának erősítését végezték nagy szakértelemmel profi csapat megbízható cég.

Zoltán K.
Zoltán K. 4433 Nyíregyháza Online

Teljeskörű szolgáltatások egészen a tervezéstől a beépítésig, ügyintézési segítséggel. Segítünk a kivitelezésben a tervezéstől egészen a beépítésig, 5 éves garanciával.

 • Családi ház bővítés tervezés

  3000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

He helped us in connection to technical inspection before house purchase. Really professional, experienced and also got great humancentric behaviour. For a honest and pro inspection and also for a quality work he is a good choice.

Sándor K.
Sándor K. 4405 Nyíregyháza Online

Tervezünk, gyártunk és értékesítünk fűtőpaneleket, Vállaljuk elektromos fűtés tervezését, kiépítését. Készítünk padló-, fal/mennyezet-, kúltéri burkolatfűtést, az egész ország területén.

 • Családi ház bővítés tervezés

  4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Kíváló építésztervező, műszaki ellenőr.

Kare Mare
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök családi ház bővítés tervezés közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Családi ház bővítés tervezés: milyen árak vannak Nyíregyházán?

Nyíregyházán a családi ház bővítés tervezés átlagos díja 10600 - 19800 Ft/óra. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valós értékeléseket?

Nyíregyházán a családi ház bővítés tervezés szolgáltatáshoz már 53 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok építészmérnökt Nyíregyházán?

Jelenleg 41 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést CSALÁDI HÁZ BŐVÍTÉS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetünk építészmérnökt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható építészmérnökt keresned ha erre van szükséged: családi ház bővítés tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy építészmérnök?

A jó építészmérnök pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor építészmérnökt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas