Babakád tisztítása Nyíregyházán tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Babakád tisztítás szakértőktől! Ne kockáztassa kisbabája egészségét, bízza ránk a babakád tisztítását! A mi szolgáltatásunkkal nem csak a kád lesz tiszta és fertőtlenített, de a kád alján és a csöveiben rejtőző baktériumokat is eltávolítjuk. Egyetlen telefonhívás és mi kiszállunk Önhöz Nyíregyházán és környékén. Az árak 5000 és 10 000 Ft között változnak, amely az alábbiakon múlik: a kád mérete, a szennyeződés súlyossága és az utazási távolság. Ne habozzon, hívjon most, és élvezze a tiszta babakád biztonságát!

11 szakember most online

Tamás

Tamás

A környeken vagyok.

Gábor

Gábor

Ingyenes kiszallas.

Attila

Attila

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

3600 - 6800 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Nyíregyházán!

Péter K.
Péter K. 4431 Nyíregyháza Online

Áraink kiszámíthatóak és minden munkánkra garanciát vállalunk. Nézze meg referenciáinkat.

  • Babakád tisztítása

    4900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Kamerás cső és csatornavizsgálatra jött ki hozzánk az úr mert dugulásunk volt mint kiderült elég mélyen. Elvégezte a munkát gyorsan.

Ernő B.
Ernő B. 4246 Nyíregyháza Online

Csatorna és fővezeték dugulásának megszűntetése woma segítségével. A siker garantált. Duguláselhárítás bontás nélkül ? Ha Dugulás akkor Gyuri nem ismer lehetetlent. A nap bármely szakaszában. Bontás nélkül, gyorsan. Garantált szaktudás. Akár 1 órán belül.

  • Babakád tisztítása

    4300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó munkát végeztek jó szakemberekkel!

Miklós
2 éve
Elek B.
Elek B. 4551 Nyíregyháza Online

Duguláselhárítást követően, rendezett, tiszta környezetet hagyunk magunk után.

  • Babakád tisztítása

    3500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Kivàlo szerelő preciz megbizhatò

Antal
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, babakád tisztítása közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha a babakádban vízkőlerakódások vannak?

A babakádban lévő vízkőlerakódásokat hatékonyan eltávolíthatod ecetes oldattal vagy citromsavval. Az ecetes oldat elkészítéséhez keverj össze egy rész ecetet és két rész vizet, majd használd ezt a keveréket a lerakódások eltávolítására. A citromsavat pedig vízzel hígítva használhatod ugyanerre a célra. Fontos azonban, hogy mindkét módszert alaposan öblítsd le, mielőtt újra használnád a babakádat. Ha a lerakódások nagyon makacsok, akkor érdemes kipróbálni egy speciális vízkőoldó szert, például a Cillit Bang Power Cleaner Vízkőoldót, amely általában 1000-2000 forint közötti áron kapható.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy tisztítsam meg a babakád csempéit?

A legjobb módja annak, hogy megtisztítsd a babakád csempéit, az a Bref Power Csempetisztító használata. Ez hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és a vízkövet, és ára körülbelül 1500 forint. Használat előtt mindig olvasd el az utasításokat, és ügyelj arra, hogy megfelelően szellőztess a termék használata közben.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért fontos ellenőrizni a babakád csatlakozóit?

A babakád csatlakozóinak ellenőrzése fontos a baba biztonsága érdekében. A rosszul csatlakozó vagy sérült csövek és tömítések általában vízszivárgást okoznak, ami súlyosan veszélyeztetheti a baba egészségét és biztonságát. A megfelelő csatlakozók és tömítések használata és rendszeres ellenőrzése kulcsfontosságú az ilyen balesetek elkerülése érdekében. A megfelelő csatlakozók ára általában 500-1000 forint között van.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért fontos a babakádak rendszeres ellenőrzése a vízszivárgásra?

Azért fontos rendszeresen ellenőrizni a babakádakat vízszivárgás szempontjából, mert akár egy cseppnyi víz bejuthat az alatta lévő padlóba és súlyos károkat okozhat. Emellett a folyamatos vízfolyás növeli az áramfogyasztást, és akár magasabb számlákhoz is vezethet. A jobb minőségű babakádak ára körülbelül 10 000 forinttól kezdődik, és vásárlás előtt fontos ellenőrizni, hogy megfelelően illeszkedik-e a fürdőszobába és a csaptelepekhez.

Olvas