Teljes körű fürdőkád tisztítása Nyíregyházán. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Tisztítsa meg fürdőkádját profi szakemberünk segítségével Nyíregyházán! A mi szolgáltatásunkkal garantáltan megszabadul a makacs szennyeződésektől, és fürdőzésre kész állapotba hozzuk a kádját. Élvezze a tiszta, friss érzést minden fürdés alkalmával! Bízza ránk a munkát, és élvezze az időt, amit máshova szánhat. Áraink rugalmasak, attól függően változnak, hogy milyen állapotban van a fürdőkádja és milyen méretű. Az árak tartalmazzák a szakember munkadíját és a tisztítószereket is. Ne habozzon, hívjon minket még ma, hogy élvezhessen egy tiszta és friss fürdőt az otthonában!

10 szakember, aki végzi a fürdőkád tisztítását most online

Richárd

Richárd

erdekel.

András

András

Sok tapasztalatom van

Imre

Imre

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

2600 - 4800 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a fürdőkád tisztítását Nyíregyházán!

Megbízható regisztrált Víz-Gáz-Fűtés szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve.

  • Fürdőkád tisztítása

    6500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon elégedettek vagyunk!!! 10 perc alatt kijöttek és negyed óra alatt megoldották a problémát.

Dugulás elhárítás 40 éve. Mindennap 07-19 h hívás után 1-2 h Dugulás kidugítva. 365/365 nap mint nap gyorsan megbízhatóan pontosan megfizethető.

  • Fürdőkád tisztítása

    3200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Telefonon hívtam őket fűtésrendszer tömítés miatt. Nagyon kedvesen és profi módon segítettek már a telefonban megoldani a problémát.

Dávid
3 éve

Duguláselhárítás Garanciával, Most Akciós áron. Profi eszközök, 10 Év Gyakorlat, Non-Stop, Minőség bontás nélkül, Most Akciós áron. Profi eszközök, 10 Év Gyakorlat, Non-Stop.

  • Fürdőkád tisztítása

    5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Megbízhatatlanok, nem javaslom! Egyetlen "ütőkártyájuk" az, hogy a vízművek szerződött partnere.

Marcel
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg a fürdőkád tisztítás szakemberét most! Csak percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai, INGYEN és kötelezettségmentesen. Kattints ide és élvezd az egyszerűséget és a gyorsaságot!

Egy szakember, aki végzi a fürdőkád tisztítását, fürdőkád tisztítása közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen módszerekkel tarthatom tisztán a fürdőkád falát?

A fürdőkád falának tisztán tartásához javasoljuk a "Cif Power Cream fürdőszobai tisztító krém" használatát, melyet általában 600-700 Ft körül lehet beszerezni. Ezen kívül fontos rendszeres karbantartás, mosás és szellőztetés, valamint a vízkő eltávolítása is. A vegyi anyagok használata előtt mindig olvassa el az adagolási utasításokat és vegye figyelembe a biztonsági előírásokat.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen tisztítószereket használjak a fürdőkád vízszivárgásának megszüntetésére?

A fürdőkád szivárgásának megszüntetéséhez célszerű a tubusos tömítő anyagokat használni, mint például a Soudal Soudaseal 240 FC-t, amely 1880-2600 forintba kerül, és hatékonyan zárja le a repedéseket és szivárgó helyeket az epoxi és poliuretán bevonatokon. Ezenkívül javasoljuk a kád alatti vezetékek és csövek időszakos ellenőrzését és karbantartását, mivel ezek is okozhatnak szivárgást.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért fontos ellenőrizni a fürdőkád szigetelését?

A fürdőkád szigetelésének ellenőrzése kulcsfontosságú, mivel bármilyen szivárgás vagy hiba vezethet vízkárosodásokhoz a környező területeken, amelyek drága és időigényes javításokat igényelhetnek. Az átlagos fürdőkád szigetelési árak általában 15 000 forint körül kezdődnek, de a javítási költségek attól függően változhatnak, hogy milyen mértékű a kár. Ezért nagyon fontos, hogy a fürdőkád szigetelése rendszeresen ellenőrzésre kerüljön csökkentve ezzel a vízkárosodás kockázatát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha a fürdőkád lefolyója lassan folyik?

A fürdőkád lefolyójának lassú folyását számos dolog okozhatja, például haj- és szappanmaradványok, valamint egyéb szennyeződések. Javasoljuk, hogy használjon egy lefolyótisztító szert, mint például a "Mr. Muscle" (ára kb. 1500 Ft). Öntsön egy adagot a lefolyóba, majd várjon legalább 15 percet, mielőtt forró vízzel leöblíti. Ismételje meg szükség szerint, és emlékezzen arra, hogy a lefolyó tisztántartása rendszeres karbantartást igényel.

Olvas