Vízvezeték szerelés Nyíregyházán tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Hívja most a legjobb vízvezeték szerelőt Nyíregyházán! Szolgáltatásunk garantáltan megoldja a problémáját, legyen az bármilyen bonyolult is. Kérjen ajánlatot még ma, és élvezze az alacsony árakat, amelyek 30.000 Ft-tól indulnak és a munka összetettségétől függően változnak. Mi a legjobb minőségű anyagokat használjuk, hogy biztosítsuk a tartósságot és a megbízhatóságot. Ne várjon tovább, hívjon most, hogy megoldjuk a problémáját!

11 vízvezeték szerelő most online

Gyula

Gyula

erdekel.

Bálint

Bálint

Sok tapasztalatom van

István

István

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

9900 - 18600 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték szerelők Nyíregyházán!

Viktor P.
Viktor P. 4400 Nyíregyháza Online

Kizárólag bontás nélkül dolgozunk gépeink lehetővé teszik hogy bontás nélkül megszüntessük. a dugulást otthonában vagy irodájában munkánkat a leg nagyobb...

  • Vízvezeték szerelés

    3000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Valami egészen elképesztő, hogy egy februárban megrendelt locsolási mellékmérőt a mai napig nem sikerült beszerelniük. Az eddig befizetett pénz, a tervek, egyéb papírok persze náluk vannak. A korábban általuk megadott időpontokat lemondták vagy csak egyszerűen nem jelentek meg. Azóta egyik telefont sem veszik fel. A Skype elérhetőség is csak dísznek van megadva a honlapjukon. Emailre meg, ahogy olvasom, soha nem is reagáltak. Talán a Vízműveknek másik partnert kellene monopolhelyzetbe hoznia a kerületben.

Attila
3 éve
Sándor B.
Sándor B. 4433 Nyíregyháza Online

Olcsó duguláselhárítás azonnal, profin a profiktól. Garancia és 12 éves tapasztalat.

  • Vízvezeték szerelés

    3300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon meg vagyok elégedve. Korrekt árajánlat, precíz, tiszta, hozzáértő munka jellemzi a céget! Pontosan kezdtek és határidőre végeztek.

Marcel
3 éve
Tibor M.
Tibor M. 4481 Nyíregyháza Online

Dugulás elhárítás bontás nélkül, kedvező áron? Dugulás KékManó nem ismer lehetetlent. Duguláselhárítás 24/7 Pest megye és Budapest teljes területén akár azonnal.

  • Vízvezeték szerelés

    5000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, megbízható!!

Elemér
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi NNNNNNN?

Rendelj vízvezeték szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai! Próbáld ki most INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints ide!

Egy vízvezeték szerelő, vízvezeték szerelés közben Nyíregyházán