Minőségi wc szerelés Nyíregyházán. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

WC szerelés: Válassz 64 vízvezeték szerelő közül, 9100-17100 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Nyíregyházán bérelj fel a legjobb szakembereket a wc szereléshez! Ne keresgélj tovább! A Qjob-on megtalálod a legjobb szakembereket, akik segítenek a wc szerelésben. Egyszerűen oszd meg velünk a feladatot, és mi azonnal felkeressük a Nyíregyháza környékén elérhető szakembereinket, akik valós árajánlatukkal segítenek a probléma megoldásában. A szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információkat is megtekintheted, mielőtt döntenél. Ráadásul mindez DÍJMENTESEN elérhető! Az árak 9100-17100 Ft/db között változhatnak, attól függően, hogy milyen típusú wc-t kell szerelni. De ne aggódj, a Qjob-on mindig megtalálod a legjobb ár-érték arányú szakembereket. Ne vesztegesd az idődet, bérelj fel minket még ma, és élvezd a kényelmes és megbízható wc szerelés szolgáltatásunkat!

10 vízvezeték szerelő most online

László

László

Ma is elvallalom.

Béla

Béla

A környeken vagyok.

Péter

Péter

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

9400 - 17600 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb vízvezeték szerelők Nyíregyházán!

Sándor B.
Sándor B. 4433 Nyíregyháza Online

Olcsó duguláselhárítás azonnal, profin a profiktól. Garancia és 12 éves tapasztalat.

  • WC szerelés

    3300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon meg vagyok elégedve. Korrekt árajánlat, precíz, tiszta, hozzáértő munka jellemzi a céget! Pontosan kezdtek és határidőre végeztek.

Marcel
2 éve
Zoltán N.
Zoltán N. 4405 Nyíregyháza Online

A legkorszerűbb gépi technikával, 0-24 órában és több mint 20 év tapasztalattal. Nálunk a Higiénia és a Biztonság most a legfontosabb: Hívjon minket bizalommal! 0-24 órás ügyelet. 7 nap garancia. Azonnali, gyors kiszállás.

  • WC szerelés

    5200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Azt hirdetik, hogy hétvégén is rendelkezésre állnak, no ezt nem kell komolyan venni. Egy háromnapos hétvége első napján hívtam, "majd hétfőn tudunk menni".

Péter
2 éve
Elek B.
Elek B. 4551 Nyíregyháza Online

Duguláselhárítást követően, rendezett, tiszta környezetet hagyunk magunk után.

  • WC szerelés

    3500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Kivàlo szerelő preciz megbizhatò

Antal
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Vízvezetékkel bajban vagy? Ne habozz többé! Kérj szakértő segítséget pillanatok alatt, bármikor, és INGYEN! Rendelj most vízvezeték szerelő szolgáltatást a mi oldalunkon, és garantáltan megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Ne hagyd, hogy a vízvezeték gondok általános problémává váljanak. Rendeld meg a szolgáltatást, és pár perc múlva már érkeznek is a legjobb árajánlatok!

Egy vízvezeték szerelő, wc szerelés közben Nyíregyházán