Minőségi wc szerelés Nyíregyházán. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

WC szerelés: Válassz 64 vízvezeték szerelő közül, 9100-17100 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Nyíregyházán bérelj fel a legjobb szakembereket a wc szereléshez! Ne keresgélj tovább! A Qjob-on megtalálod a legjobb szakembereket, akik segítenek a wc szerelésben. Egyszerűen oszd meg velünk a feladatot, és mi azonnal felkeressük a Nyíregyháza környékén elérhető szakembereinket, akik valós árajánlatukkal segítenek a probléma megoldásában. A szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információkat is megtekintheted, mielőtt döntenél. Ráadásul mindez DÍJMENTESEN elérhető! Az árak 9100-17100 Ft/db között változhatnak, attól függően, hogy milyen típusú wc-t kell szerelni. De ne aggódj, a Qjob-on mindig megtalálod a legjobb ár-érték arányú szakembereket. Ne vesztegesd az idődet, bérelj fel minket még ma, és élvezd a kényelmes és megbízható wc szerelés szolgáltatásunkat!

10 vízvezeték szerelő most online

László

László

Ma is elvallalom.

Béla

Béla

A környeken vagyok.

Péter

Péter

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

9400 - 17600 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb vízvezeték szerelők Nyíregyházán!

Sándor B.
Sándor B. 4433 Nyíregyháza Online

Olcsó duguláselhárítás azonnal, profin a profiktól. Garancia és 12 éves tapasztalat.

  • WC szerelés

    3300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon meg vagyok elégedve. Korrekt árajánlat, precíz, tiszta, hozzáértő munka jellemzi a céget! Pontosan kezdtek és határidőre végeztek.

Marcel
2 éve
Zoltán N.
Zoltán N. 4405 Nyíregyháza Online

A legkorszerűbb gépi technikával, 0-24 órában és több mint 20 év tapasztalattal. Nálunk a Higiénia és a Biztonság most a legfontosabb: Hívjon minket bizalommal! 0-24 órás ügyelet. 7 nap garancia. Azonnali, gyors kiszállás.

  • WC szerelés

    5200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Azt hirdetik, hogy hétvégén is rendelkezésre állnak, no ezt nem kell komolyan venni. Egy háromnapos hétvége első napján hívtam, "majd hétfőn tudunk menni".

Péter
egy éve
Elek B.
Elek B. 4551 Nyíregyháza Online

Duguláselhárítást követően, rendezett, tiszta környezetet hagyunk magunk után.

  • WC szerelés

    3500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Kivàlo szerelő preciz megbizhatò

Antal
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Vízvezetékkel bajban vagy? Ne habozz többé! Kérj szakértő segítséget pillanatok alatt, bármikor, és INGYEN! Rendelj most vízvezeték szerelő szolgáltatást a mi oldalunkon, és garantáltan megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Ne hagyd, hogy a vízvezeték gondok általános problémává váljanak. Rendeld meg a szolgáltatást, és pár perc múlva már érkeznek is a legjobb árajánlatok!

Egy vízvezeték szerelő, wc szerelés közben Nyíregyházán