Beépíthető wc tartály beépítése Nyíregyháza területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Beépíthető wc tartály beépítése? Válassz a Qjob 67 vízvezeték szerelője közül! Korrekt árak: 6300-11900 Ft/db. Találd meg Nyíregyháza legjobb szakembereit! Nem tudod, hogyan találj szakembert a Qjob-on? Oszd meg velünk a feladatot és a Nyíregyházán környezetében elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Az árak a beépítendő wc tartály típusától függenek. De ne aggódj, a Qjob-on mindig megtalálod a legjobb árakat! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot és találd meg a legjobb szakembert! DÍJMENTESEN!

11 szakember most online

Béla

Béla

Sok tapasztalatom van

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

7000 - 13200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Nyíregyházán!

Megbízható regisztrált Víz-Gáz-Fűtés szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve.

  • Beépíthető wc tartály beépítése

    6500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon elégedettek vagyunk!!! 10 perc alatt kijöttek és negyed óra alatt megoldották a problémát.

Ferenc J.
Ferenc J. 4432 Nyíregyháza Online

Megbízható regisztrált Víz-Gáz-Fűtés szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 100% Garancia. Minden típus javítása. 33 év tapasztalat. Regisztrált szerelő.

  • Beépíthető wc tartály beépítése

    3800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Este 10 órakor hívtam őket 30 percen belül megcsinálták a rossz mosogatonkat korrekten össze takarítottak maguk után köszönöm

Vilmos
2 éve
Zoltán R.
Zoltán R. 4433 Nyíregyháza Online

duguláselhárítás 99 nap garanc. Dugulás elhárítás 40 éve. Mindennap 07-19 h

  • Beépíthető wc tartály beépítése

    6000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Borzasztó ember. Nagyon drága és sokat késik.

Rezső
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, beépíthető wc tartály beépítése közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogy cseréljem ki a beépíthető wc tartály tömítését?

A beépíthető wc tartály tömítésének cseréje egyszerű folyamat. Először is, kapcsolja ki a víz ellátást a tartályból, majd távolítsa el a tartály fedelét és a tömítést. Vásároljon egy megfelelő méretű tömítést a helyi szaniterboltban vagy online, árak általában 500-1500 Ft között mozognak. Helyezze be az új tömítést a helyére, majd helyezze vissza a tartály fedelét és kapcsolja vissza a víz ellátást. Végezetül, ellenőrizze, hogy a tartályból nincs-e vízszivárgás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha a beépíthető wc tartály nem töltődik fel?

Valószínűleg a töltőszelep sérült vagy eltömődött. Ajánlom, hogy cserélje ki a töltőszelepet vagy tisztítsa meg a tartályt. A töltőszelep ára általában 2000-5000 forint között van, attól függően, hogy milyen típusú WC tartályról van szó. Ha Ön nem ért a javításhoz, javaslom, hogy hívjon szakembert.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen víztakarékos funkciókat kínál a beépíthető wc tartály?

A beépíthető wc tartályok számos víztakarékos funkciót kínálnak, például a Geberit Sigma tartály a két mennyiségű öblítést, az AquaClean zuhanyzó funkciót és a SoftClose ülőkét. Az árak változóak, de általában a tartályok ára 30 000 és 50 000 forint között van.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor kell cserélni a beépíthető wc tartály tömítőgyűrűjét?

A beépíthető WC tartály tömítőgyűrűjét általában akkor kell cserélni, ha szivárog a víz vagy ha a tartály nem töltődik megfelelően. A Geberit tömítőgyűrű ára körülbelül 1000 forint. Javasoljuk, hogy a csere munkáját szakember végezze el.

Olvas