Wc tartály bekötése Nyíregyháza szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

WC tartály bekötése: Válassz a legjobb szakembereink közül Nyíregyházán, és élvezd az árak 3200-6000 Ft/db tartományát! Valós árajánlatok és vélemények alapján választhatsz a 70 vízszerelő közül. Bérelj fel szakembert a Qjob-on, és élvezd a gyors és hatékony szolgáltatást! A szakemberek profilként és visszajelzésekkel ellátott oldalain böngészve biztos lehetsz abban, hogy a legmegfelelőbb szakembert választod. Az árak az igények és a munka nehézsége alapján változnak. Ne habozz, és próbáld ki most!

10 wc tartály csatlakoztatása most online

Zoltán

Zoltán

A környeken vagyok.

Miklós

Miklós

Ingyenes kiszallas.

Tibor

Tibor

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

4100 - 7700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb wc tartályok csatlakoztatása Nyíregyházán!

Zoltán R.
Zoltán R. 4433 Nyíregyháza Online

duguláselhárítás 99 nap garanc. Dugulás elhárítás 40 éve. Mindennap 07-19 h

  • Wc tartály bekötése

    6000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Borzasztó ember. Nagyon drága és sokat késik.

Rezső
2 éve
Mihály N.
Mihály N. 4246 Nyíregyháza Online

Korszerű gépparkkal, bontás nélkül, Önhöz igazodva gyors precíz és megbízható munkavégzés. Duguláselhárítás Budapesten és környékén, annak 20 km-es körzetében a legolcsóbban. Duguláselhárítás. Szolgáltatások: A lakosság részére, Minden amit más.

  • Wc tartály bekötése

    4200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Köszönöm szépen a gyors munkát perfekt.

Csaba
3 éve

Csatorna és fővezeték dugulásának megszűntetése woma segítségével. A siker garantált.

  • Wc tartály bekötése

    3800 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon tisztességes munkavégzés! Emberséges hozzáállás. ☺

Gábor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a wc tartály csatlakoztatás szolgáltatást és garantáltan percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai! Ne habozz, hiszen az ajánlatkérés teljesen INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy wc tartály csatlakoztatása, wc tartály bekötése közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogy állítsam be a wc tartály öblítő gombját?

A wc tartály öblítő gombjának beállítása egyszerű folyamat. Először is, vegye le a tartály fedelét és ellenőrizze, hogy a vízszint a megfelelő szinten áll-e. Ha nem, akkor állítsa be a vízszintet a tartályban található csavarral vagy szeleppel. Ezután állítsa be a gombot a kívánt mennyiségű víz öblítéséhez. Ha további segítségre van szüksége, keresse fel a helyi szaküzletet, ahol különböző wc tartályok és tartozékok állnak rendelkezésre, árak pedig változóak lehetnek.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért nem záródik a wc tartály töltő szelepe megfelelően?

A wc tartály töltő szelepének nem megfelelő zárása általában a tömítés hiányából vagy sérüléséből adódik. Ajánlott ellenőrizni a tömítés állapotát és ha szükséges, cserélni azt. A megfelelő tömítés ára általában 500-1000 forint között van. Ha a tömítés cseréje nem oldja meg a problémát, akkor javasolt a szelep cseréje, amelynek ára általában 2000-5000 forint között van.

Olvas

Népszerű kérdés

Mikor kell cserélni a wc tartályt?

A WC tartályt általában akkor kell cserélni, ha elhasználódik vagy meghibásodik. Az árak változóak lehetnek attól függően, hogy milyen típusú tartályt választunk. Átlagosan egy új WC tartály ára 10 000-20 000 forint között mozog. Ajánlott szakemberrel végeztetni a cserét, hogy biztosak lehessünk a megfelelő működésben és a hosszú élettartamban.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért folyik a wc tartály?

Valószínűleg a töltőszelep vagy a leeresztőszelep hibásodott meg. Javaslom, hogy hívjon egy szakembert, aki ellenőrizheti és javíthatja a problémát. Általában az ilyen javítások ára körülbelül 10 000-15 000 forint.

Olvas