WC beszerelése Nyíregyháza szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

WC beszerelése: Válassz a Qjob 70 vízszerelője közül és bérelj fel a legjobb szakembereket a wc beszereléséhez Nyíregyházán és környékén! Az árak 10700-20100 Ft/db között változnak, azonban pontos árajánlatokat és véleményeket is találsz a weboldalon. Nem tudod, hogyan találj megfelelő szakembert? Ne aggódj, csak oszd meg velünk a feladatot és mi azonnal felkeressük a szakembereket árajánlataikkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntenél. Ne feledd, mindez DÍJMENTESEN elérhető számodra! A Qjob segít megtalálni a legmegfelelőbb szakembert a wc beszereléséhez Nyíregyházán és környékén. Próbáld ki most! Az árak az adott feladattól függően változhatnak.

10 szakember most online

Gábor

Gábor

erdekel.

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

12300 - 23100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Nyíregyházán!

Viktor P.
Viktor P. 4400 Nyíregyháza Online

Kizárólag bontás nélkül dolgozunk gépeink lehetővé teszik hogy bontás nélkül megszüntessük. a dugulást otthonában vagy irodájában munkánkat a leg nagyobb...

  • WC beszerelése

    3000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Valami egészen elképesztő, hogy egy februárban megrendelt locsolási mellékmérőt a mai napig nem sikerült beszerelniük. Az eddig befizetett pénz, a tervek, egyéb papírok persze náluk vannak. A korábban általuk megadott időpontokat lemondták vagy csak egyszerűen nem jelentek meg. Azóta egyik telefont sem veszik fel. A Skype elérhetőség is csak dísznek van megadva a honlapjukon. Emailre meg, ahogy olvasom, soha nem is reagáltak. Talán a Vízműveknek másik partnert kellene monopolhelyzetbe hoznia a kerületben.

Attila
2 éve
Sándor V.
Sándor V. 4405 Nyíregyháza Online

Megbízható regisztrált Víz-Gáz-Fűtés szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 33 év tapasztalat. Minden típus javítása. 100% Garancia. Regisztrált szerelő.

  • WC beszerelése

    4800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó szakember. Csak ajánlani tudom, 24h belűl megoldotta a problémát.

Jenő
2 éve
András C.
András C. 4400 Nyíregyháza Online

Dugulás elhárítás bontás nélkül, kedvező áron? Dugulás Gyuri nem ismer lehetetlent. Duguláselhárítás 24/7 Pest megye és Budapest teljes területén akár azonnal.

  • WC beszerelése

    3500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Csak ajánlani tudom!

Károly
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, wc beszerelése közben Nyíregyházán