Bidé szerelése Nyíregyháza szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Bidé szerelése: Válassz 65 vízszerelő közül, árak 4800-9000 Ft/db között. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Bérelj fel a legjobb szakembereket Nyíregyházán a bidé szereléséhez! Keresel szakembert a bidé szereléséhez Nyíregyházán? Ne keresgélj tovább, mert a Qjob-on megtalálod a legmegbízhatóbb szakembereket! Csak oszd meg velünk a feladatot, és mi elvégezzük a többit. Profilok, visszajelzések és további információk állnak rendelkezésedre, mielőtt döntenél. És a legjobb az egészben? Az összes szolgáltatásunk DÍJMENTES! Ha szeretnél minőségi bidé szerelést, akkor nálunk a helyed! Áraink 4800-9000 Ft/db között változnak, az ár pedig függ a feladat nehézségétől. Ne habozz, válassz minket és élvezd az eredményt!

10 szakember most online

József

József

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

A környeken vagyok.

László

László

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

4900 - 9200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Nyíregyházán!

Gábor K.
Gábor K. 4481 Nyíregyháza Online

Budapesten és Pest megyében végzünk duguláselhárítás számos referenciával a weboldalunkon.

  • Bidé szerelése

    3200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Egyelőre árajánlatot kértünk, amihez felmérést készítenek. A helyszíni bejáráson meggyőzőek voltak, kíváncsian várjuk a folytatást.

Sámuel
2 éve
Viktor P.
Viktor P. 4400 Nyíregyháza Online

Kizárólag bontás nélkül dolgozunk gépeink lehetővé teszik hogy bontás nélkül megszüntessük. a dugulást otthonában vagy irodájában munkánkat a leg nagyobb...

  • Bidé szerelése

    3000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Valami egészen elképesztő, hogy egy februárban megrendelt locsolási mellékmérőt a mai napig nem sikerült beszerelniük. Az eddig befizetett pénz, a tervek, egyéb papírok persze náluk vannak. A korábban általuk megadott időpontokat lemondták vagy csak egyszerűen nem jelentek meg. Azóta egyik telefont sem veszik fel. A Skype elérhetőség is csak dísznek van megadva a honlapjukon. Emailre meg, ahogy olvasom, soha nem is reagáltak. Talán a Vízműveknek másik partnert kellene monopolhelyzetbe hoznia a kerületben.

Attila
2 éve
Ernő B.
Ernő B. 4246 Nyíregyháza Online

Csatorna és fővezeték dugulásának megszűntetése woma segítségével. A siker garantált. Duguláselhárítás bontás nélkül ? Ha Dugulás akkor Gyuri nem ismer lehetetlent. A nap bármely szakaszában. Bontás nélkül, gyorsan. Garantált szaktudás. Akár 1 órán belül.

  • Bidé szerelése

    4300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó munkát végeztek jó szakemberekkel!

Miklós
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, bidé szerelése közben Nyíregyházán