Falba építhető WC tartály szerelése Nyíregyháza szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Falba építhető WC tartály szerelése: Válassz a legjobb szakembereink közül! Korrekt árak 6700-12600 Ft/db. Az ár függ a feladat összetettségétől. Fedezd fel Nyíregyháza legjobb vízszerelőit velünk! Nem tudod, hogyan találj megbízható szakembert a falba építhető WC tartály szereléséhez? Ne aggódj, mi segítünk! A Qjob-on keresztül egyszerűen megoszthatod velünk a feladatot, és mi azonnal felkeressük a legjobb szakembereket árajánlataikkal. Összehasonlíthatod a profiljukat, tanulmányozhatod a visszajelzéseket, és további információkat is kérhetsz tőlük. Mindezt DÍJMENTESEN! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot, és garantáltan elégedett leszel a végeredménnyel!

10 wc tartály szerelője most online

László

László

Sok tapasztalatom van

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Róbert

Róbert

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

5800 - 10800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb wc tartály szerelők Nyíregyházán!

Béla A.
Béla A. 4432 Nyíregyháza Online

Áraink kiszámíthatóak és minden munkánkra garanciát vállalunk. Nézze meg referenciáinkat. Ne a dugulás irányítsa az életét hanem tüntesse el. Olcsók az áraink és azonnal indulunk.

  • Falba építhető WC tartály szerelése

    5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Dugulásehárítás miatt vettem igénybe a szolgáltatsukat,.

Kelemen
2 éve
Tibor M.
Tibor M. 4481 Nyíregyháza Online

Dugulás elhárítás bontás nélkül, kedvező áron? Dugulás KékManó nem ismer lehetetlent. Duguláselhárítás 24/7 Pest megye és Budapest teljes területén akár azonnal.

  • Falba építhető WC tartály szerelése

    5000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, megbízható!!

Elemér
2 éve
Péter S.
Péter S. 4405 Nyíregyháza Online

Kizárólag bontás nélkül dolgozunk gépeink lehetővé teszik hogy bontás nélkül megszüntessük

  • Falba építhető WC tartály szerelése

    4700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

A mellékvízmérő cseréjét végezték, de a plombázását nem megfelelő módon hajtották végre (nem a szükséges helyre fűzték be a drótot, akár le is szerelhettem volna a vízórát). Ezt ugyan helyben is észrevették, de 'jó lesz ez így' felkiálltással így hagyták. Azonnal küldtem egy képet a Vízműveknek, hogy ez így jó-e - ők visszaigazolták, hogy ez így nem megfelelő, hívjam vissza a szerelőket, hogy kössék be rendesen. Emailre egy hét múlva annyi volt a válasz, hogy a szerelők majd jelentkeznek - ez három hete volt. Telefont nem veszik fel.

Emánuel
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a wc tartály szerelője szolgáltatást és élvezd azonnali, INGYENES, kötelezettségmentes árajánlatokat a helyi, ellenőrzött szakemberektől! Ne várj tovább, kattints most!

Egy wc tartály szerelője, falba építhető wc tartály szerelése közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogy állítsam be a falba építhető WC tartály vízmennyiségét?

Az incepa Duofix Basic UP320 falba építhető WC tartály vízmennyiségének beállítása egyszerűen elvégezhető a tartályban található vezérlőgombok segítségével. A vízmennyiség csökkentése érdekében a gombot a "kisebb" irányba kell forgatni, míg a növeléshez a "nagyobb" irányba. A tartályban található vízszintjelző segítségével ellenőrizhető a beállított vízmennyiség. Az incepa Duofix Basic UP320 falba építhető WC tartály ára átlagosan 45 000 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért érdemes falba építhető WC tartályt választani?

A falba építhető WC tartályok esztétikusabb megoldást nyújtanak a hagyományos álló WC-khez képest, mivel a tartály rejtve van a falban. Emellett helytakarékosak is, mivel a WC ülőke közelebb kerülhet a falhoz. A Geberit Duofix falba építhető WC tartályok kiváló minőségűek és hosszú élettartammal rendelkeznek, árak pedig általában 50 000-70 000 forint között mozognak.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért nem záródik tökéletesen a falba építhető WC tartály?

A falba építhető WC tartályok esetében gyakori probléma, hogy nem záródnak tökéletesen a falba. Ennek oka általában a nem megfelelő beépítés vagy a rossz minőségű alkatrészek használata. Ajánlott megfelelően kiképzett szakemberrel végeztetni a beépítést, valamint minőségi alkatrészeket használni, például a Geberit Sigma 12 cm-es WC tartályt, amely biztosítja a tökéletes záródást és hosszú élettartamot. Ára körülbelül 50 000 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol található a falba építhető WC tartály öblítőgombjának helye?

A falba építhető WC tartály öblítőgombjának helye általában a WC-csészéhez közel, a falon található. A Grohe Rapid SL WC tartály rendszer például általában 82-98 cm magasságban helyezkedik el, és a gombja a tartály tetején található. Árak változóak, de általában 30 000-50 000 forint közötti áron lehet beszerezni egy ilyen rendszert.

Olvas