Beépített wc tartály javítása Nyíregyházán tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Beépített wc tartály javítása? Válassz a 67 vízszerelő közül! Korrekt árak: 5400-10200 Ft/db. Találd meg Nyíregyháza legjobb szakembereit! Keresel szakembert a Qjob-on, de nem tudod, hogy kezdj neki? Ne aggódj! Oszd meg velünk a feladatot, és a Nyíregyházán környezetében elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Miért válassz minket? Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. És mindezt DÍJMENTESEN! Ne habozz! Válaszd a Qjob-ot, és találd meg a legmegbízhatóbb szakembereket a beépített wc tartály javításához! Az árak a javítás típusától függnek.

10 szakember, aki elvégzi a beépített wc tartály javítását most online

Mihály

Mihály

Ma is elvallalom.

József

József

Ma is elvallalom.

Mihály

Mihály

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

6200 - 11600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a beépített wc tartályok javítását Nyíregyházán!

Béla A.
Béla A. 4432 Nyíregyháza Online

Áraink kiszámíthatóak és minden munkánkra garanciát vállalunk. Nézze meg referenciáinkat. Ne a dugulás irányítsa az életét hanem tüntesse el. Olcsók az áraink és azonnal indulunk.

  • Beépített wc tartály javítása

    5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Dugulásehárítás miatt vettem igénybe a szolgáltatsukat,.

Kelemen
2 éve
Balázs K.
Balázs K. 4433 Nyíregyháza Online

Megbízható regisztrált Víz-Gáz-Fűtés szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. Minden típus javítása. Budapest Pest megye. 33 év tapasztalat. Regisztrált szerelő.

  • Beépített wc tartály javítása

    3700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Gyors,precíz,szakképzett emberek.Csak ajánlani tudom mindenkinek

Lipót
3 éve

Duguláselhárítás Garanciával, Most Akciós áron. Profi eszközök, 10 Év Gyakorlat, Non-Stop, Minőség bontás nélkül, Most Akciós áron. Profi eszközök, 10 Év Gyakorlat, Non-Stop.

  • Beépített wc tartály javítása

    5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Megbízhatatlanok, nem javaslom! Egyetlen "ütőkártyájuk" az, hogy a vízművek szerződött partnere.

Marcel
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a beépített wc tartály javítását mutatványos szakemberünkkel, és percek alatt kapj meg az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait! Minden INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember, aki elvégzi a beépített wc tartály javítását, beépített wc tartály javítása közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért nem javasolt halogatni a beépített wc tartály javítását?

Azért nem javasolt halogatni a beépített wc tartály javítását, mert a tartály meghibásodása komoly problémákat okozhat a fürdőszobában. Például a tartály szivárgása károsíthatja a falakat és a padlót, ami jelentős javítási költségeket eredményezhet. Ráadásul, ha a tartály nem működik megfelelően, akkor a vízszámla is magasabb lehet. Az árak változóak lehetnek, de általában a beépített wc tartály javítása 10 000-30 000 forintba kerülhet. Ezért fontos, hogy azonnal intézkedjen a hibák javítása érdekében.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért fontos a szivárgó wc tartályt azonnal javítani?

A szivárgó WC tartály azonnali javítása fontos, mivel akár napi 700 liter vizet is pazarolhatunk el, ami jelentős költséget jelenthet a vízszámlánkban. Ezenkívül a szivárgás okozta nedvesség és penész káros hatással lehet az épület szerkezetére és az egészségünkre is. Javaslom azonnali intézkedést és a tartály cseréjét, ha szükséges. Általában egy új WC tartály ára 10 000-20 000 forint között van.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik alkatrész a leggyakrabban kopik a wc tartályban, és hogyan cserélhető ki?

A wc tartály leggyakrabban kopó alkatrésze a tömítés, melynek ára általában 500-2000 forint között mozog. A tömítés cseréjéhez először le kell zárni a vízszolgáltatást, majd ki kell szerelni a tartályt és kicserélni a tömítést. Fontos, hogy a tömítés megfelelő méretű legyen és jól illeszkedjen a tartályhoz.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik wc tartály alkatrészének a cseréje a leggyakoribb javítási feladat?

A leggyakoribb javítási feladat a Geberit Impuls 280 és a Geberit Impuls 380 WC tartály alkatrészeinek cseréje, áruk pedig általában 2000-3000 forint között mozognak.

Olvas