Wc tartály javítás Nyíregyházán a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

WC tartály javítás: Válassz 66 vízszerelő közül, 6200-11600 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Bérelj fel a legjobb szakembereket Nyíregyházán, hogy gyorsan és hatékonyan megoldják a problémádat! A Qjob-on könnyen megtalálhatod a legmegfelelőbb szakembert, aki azonnal felkeresi árajánlatával. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Az egész folyamat DÍJMENTESEN elérhető! Ne habozz, válassz minket és élvezd a kiváló szolgáltatást! Az árak a feladat bonyolultságától függnek.

10 szakember, aki végzi a wc tartály javítását most online

Zoltán

Zoltán

erdekel.

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Elek

Elek

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

5500 - 10400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a wc tartály javítását Nyíregyházán!

Ferenc J.
Ferenc J. 4432 Nyíregyháza Online

Megbízható regisztrált Víz-Gáz-Fűtés szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 100% Garancia. Minden típus javítása. 33 év tapasztalat. Regisztrált szerelő.

  • Wc tartály javítás

    3800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Este 10 órakor hívtam őket 30 percen belül megcsinálták a rossz mosogatonkat korrekten össze takarítottak maguk után köszönöm

Vilmos
2 éve
Sándor V.
Sándor V. 4405 Nyíregyháza Online

Megbízható regisztrált Víz-Gáz-Fűtés szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 33 év tapasztalat. Minden típus javítása. 100% Garancia. Regisztrált szerelő.

  • Wc tartály javítás

    4800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó szakember. Csak ajánlani tudom, 24h belűl megoldotta a problémát.

Jenő
2 éve
Elek B.
Elek B. 4551 Nyíregyháza Online

Duguláselhárítást követően, rendezett, tiszta környezetet hagyunk magunk után.

  • Wc tartály javítás

    3500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Kivàlo szerelő preciz megbizhatò

Antal
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a wc tartály javítás szolgáltatást, és rövid időn belül kapj ajánlatokat felelősségteljes, ellenőrzött helyi szakemberektől! Az ajánlatkérés teljesen INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a wc tartály javítását, wc tartály javítás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Melyik wc tartály típus a leginkább energiahatékony?

A leginkább energiahatékony WC tartály típus a Geberit Sigma UP320 cserélhető tartály, amely átlagosan 3 liter vízzel működik, és a fali szerelési rendszernek köszönhetően kevesebb hőt veszít el, mint a hagyományos tartályok. Ára átlagosan 60 000 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol található a wc tartály szivárgásának helye?

A WC tartály szivárgásának helye általában a tömítések és a csatlakozók környékén található. Ajánlott ellenőrizni az alkatrészeket, és ha szükséges, cserélni őket. A WC tartály tömítőgyűrűje például általában olcsóbb, mint egy teljes tartálycsere, és könnyen kicserélhető. Ha nem találod a problémát, ajánlott szakember segítségét kérni. A javítási árak általában változóak, de átlagosan 10 000-20 000 forintba kerülhetnek.

Olvas

Népszerű kérdés

Mikor érdemes ellenőriztetni a wc tartály hideg vízproblémáit a wc-ben?

A wc tartály hideg vízproblémáit évente legalább egyszer érdemes ellenőriztetni szakemberrel, hogy megelőzzük a későbbi, nagyobb problémákat. A szolgáltatás ára általában 10 000-15 000 forint között mozog.

Olvas

Gyakori kérdés

Ki segít a wc tartály vízkőtelenítésében?

A wc tartály vízkőtelenítésében segíthet a Bref Power Aktiv vízkőoldó tabletta, amelynek ára körülbelül 600 forint. Ajánlott hetente egyszer használni a tartályban, hogy megelőzzük a vízkőlerakódásokat és a kellemetlen szagokat.

Olvas