Teljes körű nyomógombos wc tartály szerelése Nyíregyházán. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Nyomógombos wc tartály szerelése? Válassz a 69 vízvezeték szerelő közül! Korrekt árak 8600-16200 Ft/db között! Találd meg a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Keresed a megfelelő szakembert? Ne aggódj, a Qjob-on megtalálod! Oszd meg velünk a feladatot, és szakembereink azonnal felkeresnek árajánlatokkal! Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket, és kérhetsz további információkat! Mindezt DÍJMENTESEN! A pontos árak a feladat jellegétől függnek.

11 szakember, aki elvégzi a nyomógombos wc tartály szerelését most online

Tamás

Tamás

erdekel.

Ákos

Ákos

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

9200 - 17300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a nyomógombos wc tartályok szerelését Nyíregyházán!

Árpád M.
Árpád M. 4405 Nyíregyháza Online

Szakemberek 1 órán belüli kiérkezéssel garantálják dugulásának megszüntetését éjjel-nappal. Több éves szakmai tapasztalattal vállaljuk duguláselhárítást Budapest, és Pest megyében. NINCS Kiszállási Díj. Garanciális Munkavállalás. Azonnali Segítség.

  • Nyomógombos wc tartály szerelése

    6000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Duguláselhárítás Budapesten a 10.kerületben volt a konyhában. Profi munka segítőkész szakemberek!

Izidor
2 éve
Zoltán N.
Zoltán N. 4405 Nyíregyháza Online

A legkorszerűbb gépi technikával, 0-24 órában és több mint 20 év tapasztalattal. Nálunk a Higiénia és a Biztonság most a legfontosabb: Hívjon minket bizalommal! 0-24 órás ügyelet. 7 nap garancia. Azonnali, gyors kiszállás.

  • Nyomógombos wc tartály szerelése

    5200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Azt hirdetik, hogy hétvégén is rendelkezésre állnak, no ezt nem kell komolyan venni. Egy háromnapos hétvége első napján hívtam, "majd hétfőn tudunk menni".

Péter
2 éve
Gyula U.
Gyula U. 4246 Nyíregyháza Online

25 Éves Szakmai Tapasztalattal. Duguláselhárítást követően, rendezett, tiszta környezetet hagyunk magunk után.

  • Nyomógombos wc tartály szerelése

    3400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Locsolási mellékmérő felszerelésével bíztam meg őket, bár a negatív kommentek alapján volt bennem némi félelem. Telefonon korrektül elmagyarázták a teljes procedúrát (mit csinálnak ők, mit kell a csatornázási műveknél intézni, mit kell a vízműveknél), a megbeszélt időpontban kijöttek és korrektül elvégezték a munkát. E-mailre nagyon lassan válasznak (kb 1 hónap átfutási idő...), úgy nem érdemes próbálkozni, de telefonon könnyen elérhetőek és készségesen válaszolnak.

László
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Keresel megbízható szakembert a nyomógombos wc tartályod javításához? Rendelj most az Assistannál, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Az egész INGYEN, és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember, aki elvégzi a nyomógombos wc tartály szerelését, nyomógombos wc tartály szerelése közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogy cseréljem ki a nyomógombos tartály vízszintjének beállító gombját?

A nyomógombos tartály vízszintjének beállító gombjának cseréje egyszerű folyamat. Először is, szerezzen be egy új gombot a helyi szaniterboltban, például a Gépész Szaniter Kft.-nél, amelynek ára általában 500-1000 forint között van. Ezután kapcsolja ki a víz ellátását a tartályhoz, távolítsa el a régi gombot és helyezze be az újat a helyére. Végül kapcsolja vissza a víz ellátását és tesztelje a vízszint beállítását a nyomógomb segítségével.

Olvas

Gyakori kérdés

Ki ad tanácsot a nyomógombos tartály összeszereléséhez?

A nyomógombos tartály összeszereléséhez ajánlott a gyártó által biztosított használati utasítást követni, amely részletesen leírja a folyamatot. Ha azonban további segítségre van szüksége, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a gyártó ügyfélszolgálatával, akik szakértő tanácsot tudnak nyújtani. A nyomógombos tartályok árai változóak lehetnek a gyártótól és a modelltől függően.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogy cseréljem ki a nyomógombos tartály nyomógombját?

A nyomógombos tartály nyomógombjának cseréje egyszerű folyamat. Először is, vásároljon egy új nyomógombot, például a Grohe Skate Cosmopolitan modellt, amely ára körülbelül 10 000 forint. Ezután távolítsa el a régi nyomógombot a tartályról, és helyezze be az újat a helyére. Ügyeljen arra, hogy a csavarokat szorosan rögzítse, és ellenőrizze, hogy a nyomógomb megfelelően működik-e.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szerszámokra van szükség a nyomógombos tartály szereléséhez?

A nyomógombos tartály szereléséhez szükséges szerszámok közé tartoznak a csavarhúzók, a fogók, a csővágó, a menetvágó és a tömítőanyagok. Az árak változóak lehetnek a kiválasztott márkától és minőségtől függően. Ajánlott a minőségi szerszámokat választani, hogy a szerelés hosszú távon is megbízható legyen.

Olvas