Wc csésze szerelése Nyíregyháza területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

WC csésze szereléséhez válassza a Qjob-ot és bérelje fel a legjobb szakembereket Nyíregyházán! Választhat 68 vízszerelő közül, árak 11 500 és 21 600 Ft/db között változnak. Valós árajánlatok és vélemények alapján válassza ki az Önnek legmegfelelőbb szakembert. A Qjob-on könnyedén megtalálhatja a szakembert, aki azonnal felkeresi Önt árajánlatával, miután megosztotta velünk a felmerülő feladatot. Összehasonlíthatja a szakemberek profiljait, tanulmányozhatja a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhet díjmentesen. Ne habozzon, bérelje fel a Qjob-ot a WC csésze szereléséhez és élvezze a legjobb szolgáltatást a legversenyképesebb áron! Az ár az elvégzendő munka mértékétől függ.

10 szakember most online

János

János

erdekel.

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

14500 - 27200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Nyíregyházán!

Béla A.
Béla A. 4432 Nyíregyháza Online

Áraink kiszámíthatóak és minden munkánkra garanciát vállalunk. Nézze meg referenciáinkat. Ne a dugulás irányítsa az életét hanem tüntesse el. Olcsók az áraink és azonnal indulunk.

  • Wc csésze szerelése

    5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Dugulásehárítás miatt vettem igénybe a szolgáltatsukat,.

Kelemen
2 éve
Ernő B.
Ernő B. 4246 Nyíregyháza Online

Csatorna és fővezeték dugulásának megszűntetése woma segítségével. A siker garantált. Duguláselhárítás bontás nélkül ? Ha Dugulás akkor Gyuri nem ismer lehetetlent. A nap bármely szakaszában. Bontás nélkül, gyorsan. Garantált szaktudás. Akár 1 órán belül.

  • Wc csésze szerelése

    4300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó munkát végeztek jó szakemberekkel!

Miklós
2 éve
Péter S.
Péter S. 4405 Nyíregyháza Online

Kizárólag bontás nélkül dolgozunk gépeink lehetővé teszik hogy bontás nélkül megszüntessük

  • Wc csésze szerelése

    4700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

A mellékvízmérő cseréjét végezték, de a plombázását nem megfelelő módon hajtották végre (nem a szükséges helyre fűzték be a drótot, akár le is szerelhettem volna a vízórát). Ezt ugyan helyben is észrevették, de 'jó lesz ez így' felkiálltással így hagyták. Azonnal küldtem egy képet a Vízműveknek, hogy ez így jó-e - ők visszaigazolták, hogy ez így nem megfelelő, hívjam vissza a szerelőket, hogy kössék be rendesen. Emailre egy hét múlva annyi volt a válasz, hogy a szerelők majd jelentkeznek - ez három hete volt. Telefont nem veszik fel.

Emánuel
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, wc csésze szerelése közben Nyíregyházán