Kád kibontása Nyíregyházán gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Szabaduljon meg régi fürdőkádjától egyszerűen és gyorsan! Szakértőink vállalják a fürdőkád kibontását Nyíregyházán és környékén. Mi azért vagyunk, hogy Önnek ne kelljen bajlódnia a nehéz és időigényes munkával. Ráadásul, ha most választ minket, egyedi ajánlatunk keretében kedvező áron juthat hozzá szolgáltatásunkhoz. Az árak 10.000 és 30.000 forint között változnak, amelyek a kád méretétől és anyagától függnek. Ne várjon tovább, hívjon minket még ma, és élvezze az új fürdőszobáját a lehető leggyorsabban!

10 szakember most online

László

László

Ma is elvallalom.

József

József

A környeken vagyok.

Zoltán

Zoltán

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

8100 - 15200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Nyíregyházán!

Zoltán K.
Zoltán K. 4481 Nyíregyháza Online

Dugulás elhárítás 40 éve. Mindennap 07-19 h

  • Kád kibontása

    5600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon korrekt szerelő, ajánlom mindenkinek!

Izidor
3 éve
Mihály N.
Mihály N. 4246 Nyíregyháza Online

Korszerű gépparkkal, bontás nélkül, Önhöz igazodva gyors precíz és megbízható munkavégzés. Duguláselhárítás Budapesten és környékén, annak 20 km-es körzetében a legolcsóbban. Duguláselhárítás. Szolgáltatások: A lakosság részére, Minden amit más.

  • Kád kibontása

    4200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Köszönöm szépen a gyors munkát perfekt.

Csaba
3 éve
András C.
András C. 4400 Nyíregyháza Online

Dugulás elhárítás bontás nélkül, kedvező áron? Dugulás Gyuri nem ismer lehetetlent. Duguláselhárítás 24/7 Pest megye és Budapest teljes területén akár azonnal.

  • Kád kibontása

    3500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Csak ajánlani tudom!

Károly
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, kád kibontása közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért fontos a megfelelő szellőzés a kád kibontása után?

A megfelelő szellőzés fontos a kád kibontása után, mivel a nedvesség és a pára hosszabb távon károsíthatják a falakat és a mennyezetet. Ajánlott használni szellőzőventilátort, amelynek ára általában 10 000-20 000 forint között van, vagy nyitott ablakot, ha az időjárás engedi.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet meghosszabbítani a felújított kád élettartamát?

A felújított kád élettartamának meghosszabbításához javasolt a kád rendszeres tisztítása és karbantartása. A legjobb eredményt a speciális kádtisztító szerek használatával érhetjük el, mint például a Cif Power Cream kádtisztító, amely 1090 Ft-ért kapható a drogériákban. Továbbá javasolt a kád használata előtt a vízkőmentesítő szerek használata, mint például a Calgon 3 az 1-ben, amely 1290 Ft-ért kapható a boltokban. Ha a kád sérüléseket szenved, javasolt minél hamarabb javítani, hogy ne okozzon további károkat.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol lehet megnézni a kád kibontása referenciáit?

A legjobb módja annak, hogy megnézze a kád kibontásának referenciáit, az az, hogy az Ön által választott szakember weboldalán vagy online portfóliójában keresse meg őket. Ha nincs ilyen lehetősége, akkor érdemes megkérdezni a szakembertől, hogy mutasson-e neki korábbi munkáit, és milyen áron dolgozik. Általában a kád kibontásának ára Magyarországon 50 000-100 000 forint között mozog, attól függően, hogy milyen típusú kádról van szó, és milyen nehéz a munka.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha a felújított kádban vízfolyás probléma merül fel?

A felújított kádban vízfolyás probléma esetén javasoljuk, hogy ellenőrizze a lefolyót és a csöveket, valamint távolítsa el az esetleges szennyeződéseket. Ha ez nem oldja meg a problémát, akkor javasoljuk, hogy hívjon szakembert, aki felméri a helyzetet és szükség esetén cseréli ki a csöveket vagy javítja a kádat. Az árak változóak lehetnek, de átlagosan egy ilyen javítás vagy csere ára 10 000-20 000 forint között mozog.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Nyíregyházán